Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam? Vajon kereshet még ezután?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy férfival társkeresőn, levélváltások, képcsere, mindkettőnknek nagyon bejött a másik.
Aztán én elbizonytalanodtam (az okok magánjellegűek), ezért lemondtam a találkozásunkat, és elköszöntem tőle, de írtam, hogy ettől függetlenül nagyon vonzódok hozzá, és idő lesz elfelejteni, annak ellenére, hogy csak levelezésekből ismerem.
Szóval a kérdés, később még próbálkozhat-e nálam vagy teljesen kizárt?
Én nem merek újra kezdeményezni, pedig sokat gondolok rá.
2021. okt. 18. 23:12
21/22 anonim válasza:
Ilyenekre énis gondolok utólag, leginkább h minél messzebbre kerüljem ezt a tipust :D
22/22 anonim válasza:
Nagyon zavaros!Levélváltások után,nagyon bejött,azután lapát.Mit kellene tennie?Miért keresne,ha egyszer azt írtad neki,hogy ennyi?Még újrakezdeni is kérdéses,mert nem tudhatja,hogy akkor most mi van?Egyszer kell,azután,nem kell,azután,meg mégis.Ő,biztosan,nem fog jelentkezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!