Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam? Vajon kereshet még ezután?
Ismerkedtem egy férfival társkeresőn, levélváltások, képcsere, mindkettőnknek nagyon bejött a másik.
Aztán én elbizonytalanodtam (az okok magánjellegűek), ezért lemondtam a találkozásunkat, és elköszöntem tőle, de írtam, hogy ettől függetlenül nagyon vonzódok hozzá, és idő lesz elfelejteni, annak ellenére, hogy csak levelezésekből ismerem.
Szóval a kérdés, később még próbálkozhat-e nálam vagy teljesen kizárt?
Én nem merek újra kezdeményezni, pedig sokat gondolok rá.
Mindegy mi volt a cèlod, ez így "szórakozás".
Amúgy meg nem èrtem mi akadályozz meg abban, hogy egy anonim oldalon leírd a problèmád?
Egyértelmű elköszönés után (pláne ha a másik fél közli is ennek véglegességét ráutalással, én nem jelentkeznék többet. Joggal arra számítanék egy ismételt jelentkezés esetén, hogy: "Elköszöntem már egyszer, nem értetted meg, miért zaklatsz/letiltalak/sohatöbbetnekeress/borzalmas hogy szép szóból nem lehet érteni, most majd letiltalak, remélem ebből megérted, felfogod végre".
Szóval mivel ilyen fogadtatásra számítok, ha a másik féllel kultúráltan elköszöntünk egymástól és a másik fél ennek véglegességét hangsúlyozta is (találka lemondása után elköszönt,"idő lesz elfelejteni"), én férfiként nem mernék ismételten jelentkezni.
A másik fél akaratát maximálisan tiszteletben tartanám, aki el kívánt köszönni tőlem.
Én ilyen találkozás-lemondást abban az esetben tudok elképzelni, ha pl. valaki párkapcsolatban van, keres partnert, majd találka előtt megijed: "jajj mégse akarom megcsalni", "jajj nem nekem való ez" stb.
Olyan megérzésem van, hogy esetleg ilyen is lehet mögötte.
Én az ilyen ostoba picsákat tiltom és törlöm. Kár volt az eddigi energiát és beletenni.
Szóval nem nyuszika nem fog keresni. Ha van egy csepp önbecsülése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!