Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontottam? Vajon kereshet még ezután?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy férfival társkeresőn, levélváltások, képcsere, mindkettőnknek nagyon bejött a másik.

Aztán én elbizonytalanodtam (az okok magánjellegűek), ezért lemondtam a találkozásunkat, és elköszöntem tőle, de írtam, hogy ettől függetlenül nagyon vonzódok hozzá, és idő lesz elfelejteni, annak ellenére, hogy csak levelezésekből ismerem.

Szóval a kérdés, később még próbálkozhat-e nálam vagy teljesen kizárt?

Én nem merek újra kezdeményezni, pedig sokat gondolok rá.

2021. okt. 18. 23:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Mindegy mi volt a cèlod, ez így "szórakozás".

Amúgy meg nem èrtem mi akadályozz meg abban, hogy egy anonim oldalon leírd a problèmád?

2021. okt. 18. 23:44
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
Én biztos, hogy utána nem adnék neked újra esélyt. AKi azt se tudja eldönteni, hogy tetszem-e neki vagy sem, annak nem hagyom, hogy rabolja az időmet.
2021. okt. 19. 00:17
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Vagy fog keresni, vagy nem - előre nem tudhatjuk. Valószínűleg most kicsit berágott és csajozik vidáman tovább. Ha annak során sikerrel jár akkor nem fog keresni. Ha nem jár sikerrel akkor lehet x hónap vagy év múlva dob egy levelet hátha meggondoltad magad, de akinek van tartása az nem fogja megtenni.
2021. okt. 19. 00:30
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ugyanilyen helyzetben ferfi oldalrol. Valoszinuleg a tavkapcsolat gondolata miatt, de kerek perec kihatralt. Sokaig gondoltam vissza ra, hiaba. Fel evvel kesobb probalkozott a holgy ujra, addigra en mar kapcsolatban voltam. Finoman, de le is raztam. Azota mar hazassag lett belole. Az adott lehetoseggel akkor es ott kell elni, kesobbre nem ervenyes.
2021. okt. 19. 03:13
 15/22 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Kérdező: MOST lépj fele. Ha mákod van, akkor van még kedve ismerkedni - bár őszintén? Ha magamból indulok ki, akkor enyhén szólva sem lenne a dologban túl sok bizodalmam...
2021. okt. 19. 04:44
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem próbálkoznék semmivel, az itteni produkciód alapján.
2021. okt. 19. 05:16
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű elköszönés után (pláne ha a másik fél közli is ennek véglegességét ráutalással, én nem jelentkeznék többet. Joggal arra számítanék egy ismételt jelentkezés esetén, hogy: "Elköszöntem már egyszer, nem értetted meg, miért zaklatsz/letiltalak/sohatöbbetnekeress/borzalmas hogy szép szóból nem lehet érteni, most majd letiltalak, remélem ebből megérted, felfogod végre".

Szóval mivel ilyen fogadtatásra számítok, ha a másik féllel kultúráltan elköszöntünk egymástól és a másik fél ennek véglegességét hangsúlyozta is (találka lemondása után elköszönt,"idő lesz elfelejteni"), én férfiként nem mernék ismételten jelentkezni.

A másik fél akaratát maximálisan tiszteletben tartanám, aki el kívánt köszönni tőlem.

2021. okt. 19. 05:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen találkozás-lemondást abban az esetben tudok elképzelni, ha pl. valaki párkapcsolatban van, keres partnert, majd találka előtt megijed: "jajj mégse akarom megcsalni", "jajj nem nekem való ez" stb.

Olyan megérzésem van, hogy esetleg ilyen is lehet mögötte.

2021. okt. 19. 05:55
 19/22 anonim ***** válasza:
84%

Én az ilyen ostoba picsákat tiltom és törlöm. Kár volt az eddigi energiát és beletenni.

Szóval nem nyuszika nem fog keresni. Ha van egy csepp önbecsülése is.

2021. okt. 19. 07:07
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem fog keresni! Írj neki te! Ki tudja, lehet ő is sokat gondol rád...
2021. okt. 19. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!