Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha az exem csak annyit írt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exem csak annyit írt szülianpomra hogy boldog szulinapot ez mit jelent, miközben mások írtak sok jo kivansagokat meg sok egyebet?

Figyelt kérdés
3 hete hogy külön vagyunk a barátnőmtől,ő csak annyit irt hogy boldog szulinapot! semmi jo kivansag,semmi mosolygos smajli,csak ennyi hogy boldog szulinapot! de meg csak fel sem hivott,nem is jelzett.... szerintetek ugy tekint rám mint egy átlagos emberre??? mert en meg szeretem őt !!
2010. szept. 2. 15:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jövő héten mindenképp szeretnék vele találkozni... szoval megkérdem tőle személyesen az is biztos...
2010. szept. 2. 15:23
 12/12 gabriell88 ***** válasza:

nálunk is volt már ilyen, ha azt mondja időre van szüksége akkor hagyd békén, majd keresni fog, ha zaklatod csak rosszabb lesz, ne légy önző, hagyd had gondolkodjon.. tudom milyen nehéz ez, de ha így könnyebb mond meg neki h x ideig vársz de tovább nem..

mondjuk jövő hét pénteken adjon választ, mert azért időtlen időkig téged sem hagyhat kétségek közt..én a helyedben ezt mondanám..

2010. szept. 2. 15:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!