Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exem csak annyit írt szülianpomra hogy boldog szulinapot ez mit jelent, miközben mások írtak sok jo kivansagokat meg sok egyebet?
Szerintem ez egy egyszerű BOLDOG SZÜLINAPOT volt, ne képzelj semmi mást bele, egyszerűen felköszöntött, ha akarna tőled még bármit is hívna, vagy irna , de mindenképp keresne, zárd le, tudom nehéz mert szereted, de aki menni akar az ugyis elmegy... szal légy kicsit egyedül, értékeld az életed, bulizz szórakozz, magyarán felejtsd el!
Sajnálom
Azért írt csak ennyit, mert nem akarja, hogy kezdeményezésnek vedd. Szimplán felköszöntött, tudta és fejben tartotta, hogy ma van a szülinapod, de már nem akar tőled semmit. Nem akar beszélgetni, jó pofizni.
Szerintem kedves, hogy enne ellenére írt.
de ez még nem jelent semmit!
Egyszerűen nem bunkó, és válaszol ha irsz vagy hívod, ebbe sincs semmi különös, mondom ha akarna tőled még bármit is, Ő keresne, nem fordítva...próbáld ki ne hívd ne keresd ha ő mégis fog téged akkor esélyes ha nem akkor ennyi volt... fogadd el
Azért válaszol, ha írsz, mert nem akar bunkó lenni és a telefont is ezért veszi fel.
Igen, felejtsd el. Ennek vége.
Korrekt, hogy írt most és felköszöntött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!