Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez bántalmazó kapcsolat lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez bántalmazó kapcsolat lenne?

Figyelt kérdés
Előfirdul hogy a barátom nagyon csúnyán megbánt szavakkal. De ilyenkor mikor mondom szakítsunk akkor ezekkel védekezik: mégis hogy lenne már szívem elhagyni őt, mikor ő hogy szeret engem, és mennyi mindent tett értem, mint még senki más. Ekkor nagyon kedves hozzám, többször mondja hogy szeret, és többször becézget is kedvesen. De egy idő után ismét csinál valamit, amivel megbánt.
2021. okt. 1. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mikor szakítani akarsz és mondja ezeket a szövegeket, te mit válaszolsz? Írásból az jön le, hogy nem egyszer vetetted ezt fel, hogy vagytok még együtt?
2021. okt. 1. 23:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Később rosszab lesz.
2021. okt. 1. 23:29
 13/14 anonim válasza:
100%
a 8-as válasza nagyon káros, tipikus áldozathibáztató gondolkodás. "lehet, hogy megérdemled, hogy így bánjon veled, mert te se vagy jobb". ez a legrosszabb hozzáállás. függetlenül attól, hogy te mit csinálsz, az ő viselkedése az, ami, és a kérdés is erről szólt. igen, ez bántalmazás, és az egyetlen jó válasz az, ha kilépsz az ilyen kapcsolatból, mert nem fog változni ez a dinamika. az evans-könyv tényleg nagyon részletesen leírja az ilyen jellegű kapcsolatokat.
2021. okt. 2. 12:56
 14/14 anonim ***** válasza:
48%

"igen, ez bántalmazás, és az egyetlen jó válasz az, ha kilépsz az ilyen kapcsolatból, mert nem fog változni ez a dinamika."

Ugyanezt írtam, még akkor is, ha nektek ez már áldozathibáztatás is. Leírtam világosan, hogy lelkileg zsarolja a csajt. :) De jobb csak a második felét figyelembe venni annak amit írtam. Senki nem köteles tűrni, hogy faxoskodjanak vele. A kérdés nem erről szólt, de azért kíváncsi lettem volna a másik oldalra. Mivel a kérdező most semmi mást nem várt, csak hogy szidjuk a másik felet, meg igazat adjunk neki. Amit itt most mindenki jól meg is tett. Amikor meg lehet, hogy a csaj pont akkora faxszopó, mint a csávója, mégis az egyik fél (a kérdező) itt lett babusgatva, hogy jajj szegény, hagyd el ezt a bunkót.

2021. okt. 2. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!