Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki szinte semmit nem tesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szinte semmit nem tesz bele a kapcsolatba, es neki áll elvárasokat támasztani, azt hogyan lehetne észhez téríteni?

Figyelt kérdés

Bókolni, szeretetet mutatni neki derogál. Az valahogy nem jön.nehezére esik egy ölelés is, udvarlás sincs. Sőt szinte hanyagolva érzem magam. Ezeket ő elintézi annyival hogy ne képzeljem be magamnak h nem szeretne, vagy nem akarna.

De ez mellett negativan véleményez, elvárasokat támaszt, változasokat vár.

Nem értem milyen alapon, hogy jön ő ehhez, plusz sértő és bántó, megalázó is.

De csak fujja.

Jeleztem hogy a pampogásokra én nem vagyok kíváncsi ezentúl. Tartsa meg magának. Elfogadom ha mást keresne. De engem ne bántson.

Az ilyen nem néz magába, hogy azt hiszi majd ő dirigál a másiknak? Mire fel?

Hogyan érjem el azt hogy tartson már tiszteletet, 3 lépést, meg nem így kell a nőkkel bánni eleve hogy na majd ő megmondja a frankot.

2021. szept. 14. 08:02
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

De ez meg elalvások elott van foleg, h jobb őt hagyni.

Valami parkapcsolati deffektje lehet, hogy a sajat párjához ő nem nagyon "nyulkál":D Ez a legkisebb gondom vele most.

2021. szept. 14. 09:56
 22/26 A kérdező kommentje:
Ja mostanában ugy valahogy nem is vágyok ölelesre attol aki igy beszél velem. Szovak ez nem gond.inkabb ezzel nekem tesz szivesseget h nem kell eltolnom.
2021. szept. 14. 09:58
 23/26 anonim ***** válasza:
30%

"Aki szinte semmit nem tesz bele a kapcsolatba, es neki áll elvárasokat támasztani, azt hogyan lehetne észhez téríteni?"

Erről a nőtársaidat kérdezd meg 😂

2021. szept. 14. 10:29
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Itt bohóckodsz ahelyett, hogy kivágnád... Lol
2021. szept. 14. 11:59
 25/26 A kérdező kommentje:

Es ha a következo is neki áll majd pampogni? Lol

Maradjak hulye egy eletre higy ne tudjam ezeket kivédeni, es ahhoz keressek társat?

2021. szept. 14. 13:04
 26/26 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező az ilyen idiótákat nem kell sajnálni. Ha pedig újra ilyen alpári, bunkó emberrel hozna össze a sors azt is szemrebbenés nélkül ki kell vágni. Ha pedig csak ilyenekkel találkozol és ilyen embereket ismersz meg jobb ha inkább egyedül maradsz mert az egyedüllét is jobb mintha ilyen emberekkel lennél párkapcsolatban. Az egyedüllét során lehet magányosan fogod élni az életed, de még az is jobb minthogy valaki folyamatosan megalázzon egy párkapcsolatban. A lelki béke, a lelki nyugalom fontosabb minthogy ilyen emberek miatt lemondj róla.
2021. szept. 14. 13:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!