Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki szinte semmit nem tesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szinte semmit nem tesz bele a kapcsolatba, es neki áll elvárasokat támasztani, azt hogyan lehetne észhez téríteni?

Figyelt kérdés

Bókolni, szeretetet mutatni neki derogál. Az valahogy nem jön.nehezére esik egy ölelés is, udvarlás sincs. Sőt szinte hanyagolva érzem magam. Ezeket ő elintézi annyival hogy ne képzeljem be magamnak h nem szeretne, vagy nem akarna.

De ez mellett negativan véleményez, elvárasokat támaszt, változasokat vár.

Nem értem milyen alapon, hogy jön ő ehhez, plusz sértő és bántó, megalázó is.

De csak fujja.

Jeleztem hogy a pampogásokra én nem vagyok kíváncsi ezentúl. Tartsa meg magának. Elfogadom ha mást keresne. De engem ne bántson.

Az ilyen nem néz magába, hogy azt hiszi majd ő dirigál a másiknak? Mire fel?

Hogyan érjem el azt hogy tartson már tiszteletet, 3 lépést, meg nem így kell a nőkkel bánni eleve hogy na majd ő megmondja a frankot.

2021. szept. 14. 08:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%
De vele vagy még mindig!!!!
2021. szept. 14. 08:33
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Idáig jutni évek kérdése szokott lenni. Feltételezem tinik vagytok, éretlenek kapcsolatra.. Lapát, majd lesz jobb!
2021. szept. 14. 08:38
 13/26 A kérdező kommentje:
Mert szted ez kapcsolat?
 14/26 A kérdező kommentje:
12 ő 40 felett
 15/26 A kérdező kommentje:

Ja valszeg akkor rigolyás alkalmazkodo képtelen akkor, ha a kor a lényeg.

Amugy igen ezert se értem hogy nem 20 éves házasságrol van szo(habár ott se lenne normalis) tehat pláne hogy jön ő ehhez. Semmit le nem tett szinte az asztalra sem.(csak szerinte igen)de ebbe bele se megyek mert ujabb vitát generálna csak.

2021. szept. 14. 08:40
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem derogál neki kimutatni a szeretetet, hanem nem szeret téged.Nagy különbség.Ennek csak a hozadék, hogy nem tisztel.Szeretni nem lehet olyat, akit nem tisztelsz.
2021. szept. 14. 08:51
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Első ilyen megnyilvánulásnál elmondom zavar, fejezze be. Sokadik esetnél (reakciótól függően) már szakítanék, nem hiányzik az otthoni terror pont olyasvalakitől, akit szeretek, mert nagyon gyorsan kiábrándulok. Ha nem akar változni, tisztelni, szeretni, akkor nem hiányzik az életemből.
2021. szept. 14. 09:19
 18/26 A kérdező kommentje:

16# én ismerem. Korabban is ha mondtam neki szeretlek, valahogy kepetelen volt arra hogy azt mondja en is nagyon szeretlek teged, inkabb külön mondja magától. Viszonoznia is derogál mindig. Inkább magátol mondja csak, amikor ő ugy gondolja. Es persze h ritkán vagy alig. (Errol is beszéltunk már amugy)

Ezert is irtam h neki ez nehéz meg derogál. DE. Pampogni utálkozni bírálni, na az meg hogyhogy nem derogál?? az meg aztan konnyen jön ezerrel(ezt is mondtam neki amugy)

17#ezt is mondtam neki es csak visszadobta rám. (Hajlamos papagájként visszaismetelni)

Azaz ha változást várok, visszadobja h ő is. Erre mondtam h engem ne bántson a tovabbiakban tartsa meg magának a görcseit engem hagyjon élni megélni ahogy én élném azt hogy a párommal vagyok. En minőségi kapcsolatot csinalok azt élem meg, ha ő meg nem csak utálkozik egy kapcsolatban az az Ő baja ha magának ilyen kapcaolatot kreál. Engem a rosszmájuságábol hagyjon ki.

2021. szept. 14. 09:28
 19/26 A kérdező kommentje:
*ha ő meg nem, es csak utálkozik egy kapcsolatban az az ő baja, engem hagyjon ki az utalkozásaibol.
2021. szept. 14. 09:29
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"nehezére esik egy ölelés is"

Akkor mit csináltok ti ebben a párkapcsolatban?

2021. szept. 14. 09:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!