Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki szinte semmit nem tesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szinte semmit nem tesz bele a kapcsolatba, es neki áll elvárasokat támasztani, azt hogyan lehetne észhez téríteni?

Figyelt kérdés

Bókolni, szeretetet mutatni neki derogál. Az valahogy nem jön.nehezére esik egy ölelés is, udvarlás sincs. Sőt szinte hanyagolva érzem magam. Ezeket ő elintézi annyival hogy ne képzeljem be magamnak h nem szeretne, vagy nem akarna.

De ez mellett negativan véleményez, elvárasokat támaszt, változasokat vár.

Nem értem milyen alapon, hogy jön ő ehhez, plusz sértő és bántó, megalázó is.

De csak fujja.

Jeleztem hogy a pampogásokra én nem vagyok kíváncsi ezentúl. Tartsa meg magának. Elfogadom ha mást keresne. De engem ne bántson.

Az ilyen nem néz magába, hogy azt hiszi majd ő dirigál a másiknak? Mire fel?

Hogyan érjem el azt hogy tartson már tiszteletet, 3 lépést, meg nem így kell a nőkkel bánni eleve hogy na majd ő megmondja a frankot.

2021. szept. 14. 08:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy, a szeretetet nem lehet kiharcolni.
2021. szept. 14. 08:12
 2/26 A kérdező kommentje:

Tiszteletrol van szo elòzör is.

Azt olvastam valahol, hogy "Az hogy egy nő tetszik, az természetes, de azt, hogy tiszteljék is, azt a nőnek kell elérnie."

2021. szept. 14. 08:16
 3/26 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem. Ez a helyzet de kapcsolatban vagy vele. Tehát tetszik. Akk minek akarod az ellenkezőjét?
2021. szept. 14. 08:18
 4/26 A kérdező kommentje:

Nem, nem tetszik. Ezert a kérdes.

Kb 3 hete kezdte ezt hogy véleményez pampog. De nem is ugy hogy kérve vagy bármi hanem alazva méltatva lenézve lehordva emelt hanggal míg kicsinál.

Jelenleg annyit ertem el hogy legyen szives befogni a továbbiakban ha ilyen gondolatai vannak, nem vagyok azokra kiváncsi.

2021. szept. 14. 08:20
 5/26 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem még normális értékrendű emberek alapból megadják a tiszteletet egymásnak, ameddig a másik rá nem szolgál az ellenkezőjére. Párkapcsolatban meg már nevetséges ez az egész, hiszen jó esetben olyannal nem vagy együtt akit nem tisztelsz. Tudom, sok az ellenpélda. Mindenesetre én nem maradnék ilyennel együtt, és biztos nem harcolnék senki kegyeiért
2021. szept. 14. 08:22
 6/26 anonim ***** válasza:
96%
De vele vagy akk is hiába nem tetszik. Sőt ha lelépne máshoz még te rohannál utána.
2021. szept. 14. 08:27
 7/26 A kérdező kommentje:

Igen eleinte semmi gond nem is volt. Nem ment el soha, ennyire messzire. Meg hogy jellemezzen meg engem alakitgasson, mert neki ugy fekszik es ha nem akkor porog aláz.

Nem ertem honnan jön mindez ill hogy nincs benne tartás gátlás vagy tisztelet? Meg mire fel hiszi magát annak aki a masikat csak ugy szabalyozgatja?

Persze ha neki mondom mindezt akkor kiforgatja arra hogy az egom nem birja.

Mondtam neki nem az ego hanem te megbántod a masikat! Johogy ellenállast szül. Ez nem normális.

Semmit nem ért. Csak és kizarolag annyit fogott fel h tartsa meg magának a véleményeit en meg hagy legyek naivan boldog, ha ő tele van kingorcsokkel meg baja van, akkor ne rajtam verje le.

2021. szept. 14. 08:28
 8/26 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, bárhol is olvastad ezt a tiszteletről, az butaság. Akit igazán szeretünk az fontos részét képezi az életünknek, így alapvető hogy tiszteljük is. Az amit Te leírtál hogy a tiszteletet a nőnek vagy akár a férfinak előbb ki kell érdemelnie csak önző, eogista emberek fejében fordulhat meg.

Megjegyzem hogy az sem normális egy párkapcsolatban ha valaki szándékosan sértő, bántó sőt megalázó megjegyzésekkel illeti vagy ilyen magatartást tanusít a párjával szemben, akit igazán szeretünk azzal nem szoktunk így beszélni, vagy így viselkedni, bár értelmesebb, intelligensebb emberek még ismeretlenekkrl sem beszélnek és viselkednek így, nemhogy a párjukkal.

9/26 A kérdező kommentje:
6# fekete fehéren ott áll ha neki más kell nem vagyok jo en elengedem!
 10/26 A kérdező kommentje:

8# igen!

Ezt is mondtam neki ha idejonne egy masik lany pl megkerdezni mennyi az ido, te beszélnél igy vele?? Vagy egy idegennel nem, de a sajat párodnak meg ez jár??

Hogy nem fogja fel?

2021. szept. 14. 08:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!