Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben a helyzetben szakítsak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben szakítsak, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

1 és fél éve vagyunk együtt, de már most veszekszünk mindig, pedig nem is találkozunk mindennap. Írásban is összetudunk veszni. Most hétvégén vártam, hogy találkozzunk, mert rossz hírt kaptam, bár enélkül is szerettem volna vele találkozni. Összevesztem vele azon, hogy őt nem érdekli mi van velem, mi a problémám. Aztán elment a haverjához, akivel úgy berúgott, hogy teljesen összetörte magát. Emiatt nem is jött el hozzám, mert a szüleimnek biztos leesett volna, hogy részeg volt.

De máskor is volt már úgy a randit csak úgy lemondta. Különösen vártam hogy az augusztus 20.-át együtt töltsük, de akkor meg a szüleinek segített.

Ha valamit mondok neki tök normálisan, akkor is egyből mondja mit ugatok, b@szd meg, olyan a viselkedésed, mint a ribi exemé. Azt írja ilyenkor hogy fejezzem be. Normálisan nem lehet vele beszélni.

Szerinte ha berúg, az azért van, mert idegesítem. Az ágyban is megteszek neki dolgokat, ő meg sokszor nem viszonozza.

2021. szept. 6. 13:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
97%
Ez egy gy*kér. Dobjad. Ne pazarold rá az időd.
2021. szept. 6. 15:31
 22/25 anonim ***** válasza:
82%
Fogtál magadnak egy igazi proli gyereket.😂😂😂😂😂
2021. szept. 6. 15:59
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Úgy őszintén? Mi tart egy ilyen tróger mellett? Csak egy okot mondj!
2021. szept. 6. 16:04
 24/25 anonim ***** válasza:
80%
Koltozz ossze vele, ha ez meg nem abranditott ki rendesen. Az kicsit felgyorsitja a folyamatokat. HA mar az asztalba veri a fejed, akkor talan rajossz, hogy nem ez az a kapcsolat, amirol korabban almodtal. De lehet, hogy akkor se.
2021. szept. 6. 16:38
 25/25 anonim ***** válasza:
80%
Tuti nem dobja ki a csávót, kár is ilyet tanácsolni neki
2021. szept. 7. 09:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!