Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben a helyzetben szakítsak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben szakítsak, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

1 és fél éve vagyunk együtt, de már most veszekszünk mindig, pedig nem is találkozunk mindennap. Írásban is összetudunk veszni. Most hétvégén vártam, hogy találkozzunk, mert rossz hírt kaptam, bár enélkül is szerettem volna vele találkozni. Összevesztem vele azon, hogy őt nem érdekli mi van velem, mi a problémám. Aztán elment a haverjához, akivel úgy berúgott, hogy teljesen összetörte magát. Emiatt nem is jött el hozzám, mert a szüleimnek biztos leesett volna, hogy részeg volt.

De máskor is volt már úgy a randit csak úgy lemondta. Különösen vártam hogy az augusztus 20.-át együtt töltsük, de akkor meg a szüleinek segített.

Ha valamit mondok neki tök normálisan, akkor is egyből mondja mit ugatok, b@szd meg, olyan a viselkedésed, mint a ribi exemé. Azt írja ilyenkor hogy fejezzem be. Normálisan nem lehet vele beszélni.

Szerinte ha berúg, az azért van, mert idegesítem. Az ágyban is megteszek neki dolgokat, ő meg sokszor nem viszonozza.

2021. szept. 6. 13:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Miért talán jó így?
2021. szept. 6. 14:00
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha valamit mondok neki tök normálisan, akkor is egyből mondja mit ugatok, b@szd meg

na itt vagnam ki az illetot, mint macskat sz.rni. szakits minel hamarabb, mert a jovoben eroszakos is lesz,nem csak szoban, de tettlegesseggel is

2021. szept. 6. 14:14
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én már rég kidobtam volna. Miért ért turod, hogy így beszéljen veled? A pialas önmagában is elegendő lenne.
2021. szept. 6. 14:17
 14/25 anonim ***** válasza:
53%

Eszedre hallgatsz akkor szakítanál, de a szíved miatt úgysem fogsz.

Nők többsége ilyenek vagytok.

Erre gerjedtek.

Különben én ugyanilyen szardarab akarok lenni mint a barátod, csak nem megy.

Pedig sikerem lenne a nőknél ezáltal.

35F

2021. szept. 6. 14:36
 15/25 anonim ***** válasza:
47%
Tök mind1 úgyse fogsz szakítani vele mert a női léleknek tényleg ez kell, ha szarba néznek titeket akkor kell a pali ha meg szeret akkor kösz nem.
2021. szept. 6. 14:45
 16/25 anonim válasza:
100%
Úgy gondolom nagyon szeretheted ha még mindig vele vagy, és te is tudod, hogy mi lenne a helyes, mégsem azt teszed. Pedig el kell engedd, ez így nem működik.
2021. szept. 6. 14:49
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

14# vagyok

15# erről beszélek. És az a durva hogy soha nem ismerik be.

2021. szept. 6. 14:52
 18/25 anonim válasza:
100%
Alkoholista, azért ilyen. Nem kell és nem is tudod megmenteni. Menekülj, mert csak rosszabb lesz!!!
2021. szept. 6. 14:52
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szakíts vele.
2021. szept. 6. 14:58
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha ki akarnád rúgni nem is kérdezgetnéd itt.

Már rég megtetted volna.

Ez már így marad.

2021. szept. 6. 15:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!