Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben szakítsak, vagy én reagálom túl?
1 és fél éve vagyunk együtt, de már most veszekszünk mindig, pedig nem is találkozunk mindennap. Írásban is összetudunk veszni. Most hétvégén vártam, hogy találkozzunk, mert rossz hírt kaptam, bár enélkül is szerettem volna vele találkozni. Összevesztem vele azon, hogy őt nem érdekli mi van velem, mi a problémám. Aztán elment a haverjához, akivel úgy berúgott, hogy teljesen összetörte magát. Emiatt nem is jött el hozzám, mert a szüleimnek biztos leesett volna, hogy részeg volt.
De máskor is volt már úgy a randit csak úgy lemondta. Különösen vártam hogy az augusztus 20.-át együtt töltsük, de akkor meg a szüleinek segített.
Ha valamit mondok neki tök normálisan, akkor is egyből mondja mit ugatok, b@szd meg, olyan a viselkedésed, mint a ribi exemé. Azt írja ilyenkor hogy fejezzem be. Normálisan nem lehet vele beszélni.
Szerinte ha berúg, az azért van, mert idegesítem. Az ágyban is megteszek neki dolgokat, ő meg sokszor nem viszonozza.
Szép zöld szemetes lapát. Ha màr most bazdmegol akkor a fene meg ette az egészet.
Az meg hogy iszik...
Dobd még most amig nem késő.
Szeretnéd az életedet egy iszákos, bunkó ember mellett leélni?
Ha nem, akkor szakíts vele.
Ha már rég kidobtad volna is késő lenne!
Velem 15 év után sem beszél így a férjem, mi lesz veled később?
Az meg, hogy a rendszeres részegségig italozás teljesen rendben nála és mindenre mentség, az nálam akkor is szakító ok lenne, ha egyébként a tenyerén hordozna.
Gondolkodj már el, te csak ennyit érsz?
Miért vártál eddig?
Ha csupán fél fokkal jobban nézel ki Hamupipőke boszorkányánál, biztosan lesz, aki megbecsül!Most 'csak' iszik, aztán belövi magát, később a kettőt egyszerre. Kétlem, hogy ilyen "társra" van szükséged, aki tán sietteti is, hogy halálodig együtt legyen veled.
Volt ilyen "párom". Mi akkor 4 év után jöttünk rá, hogy rohadtul nem illünk egymáshoz. Nálam mondjuk akkor telt be végleg, végérvényesen a pohár, amikor - írd és mondd - az ÖSSZES barátnője fontosabb lett, mint én.
Szakítottunk.
Azóta ő kiköltözött Párizsba és összejött egy arab sráccal, akivel - mint utólag megtudtam - már az együttlétünk alatt is leveleztek.(Igen,leveleztek, rendes postán... ez még a 2000-es évek elején volt, akkoriban még nem volt "zsebrevágható módon internetes" a világ.Akkoriban még jobbára a nagyobb közintézményekben, könyvtárakban, netkávézókban, stb. stb. voltak gépek, amikhez ha szerencséd volt, vagy vásároltál pl. pénzért könyvtári tagságot, akkor leülhettél "gépezni", magyarul egy - a mai technikához képest jóval lassabb gépen - internetezni.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!