Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet,hogy a külföldi nők sok téren jobbak mint a
magyar nők? Példával
Figyelt kérdés
Több barátnőm és a feleségem is külföldi. Az otthoni nők valamiért elvárják,hogy szó szerint mindent alájuk toljanak,autót,házat,tetemes pénzösszeget,miközben MÉG HA van is saját egzisztenciájuk,azt teljes egészében megtartják saját maguknak,ami a tiéd az övék is,ami az övék csak az övék. Illetve a külföldi nők sokkal jobban odafigyelnek a külsőjükre,ápoltabbak,jobban odafigyelnek az étkezésükre,egészségesebbek,sportosabbak. Továbbá értékelik a figyelmes dolgokat ha az ember megfőz,elmosokat,kitakarít vagy legalábbis segít benne,míg a magyar nők ezeknek is a teljes egészét elvárják a fentiekhez plusszban,mert ha meg kell mozdulni letörik a kezük-lábuk,és miután egy mosolyt,egy ölelést vagy egy kedves szót sem kaptál semmiért,még legyél hálás hogyha nem csalnak szét vagy nem tartanak egy VAGY TÖBB szeretőt. Hát hogy van ez???
#79 Amiket én leírtam azok igazak,tények és a tapasztalataimon alapulnak. Én nem láttam volna,hogy te vagy mások kifogásolták volna az "ilyen" kérdések "fordított megfelelőit",csak a femcel epehányást és a mocskolódó kommentáradatot.
2021. szept. 3. 11:53
82/133 A kérdező kommentje:
#79 fogok reagálni érdemben is,de addig is az lenne a kérdésem hogy a pasi ismerőseidnek mutogattad az itteni femcelek gyűlölködő kommentjeit és kérdéseit? Azok zavartak? Na?:D
2021. szept. 3. 11:57
83/133 anonim válasza:
Miben ápoltabb a feleséged, miben mutatkozik meg, hogy többet törődik a külsejével?
2021. szept. 3. 11:58
84/133 anonim válasza:
79-es vagyok, és de én mindig kifogásolom, ha provokatív kérdést látok. Én vagyok az, aki mindig írja, hogy ne általánosítsunk. Ide is az írtam az első hozzászólásban.
Azt írod, azért igaz, és tény valami 5 millió emberre, mert te ismertél ezek közül... hányat is? 10-et? 100-at? Ismétlem, 5 millió embert veszel egy kapalp alá. Vannak ilyen, és vannak olyan emberek is. A lenéző általánosítással csak mélyíted az árkod férfi-nő, ember-ember között.
Én pl. ez ellen küzdök, és azt hirdetem, hogy ha sérelem ért is, ne a gyűlölködéssel és a bosszúval foglalozz, hanem tanulj meg elengedni dolgokat és építő jelleggel állj hozzá másokhoz. Te a romboló oldalát képviseled az embereknek. Ennek ellenére próbálok értelmesen beszélgetni veled, mert hiszem, hogy itt is az építő kritika a célravezető.
2021. szept. 3. 12:03
85/133 A kérdező kommentje:
#84 Köszönöm,hogy bár nem szolgáltam rá,megtisztelsz. Ez igazán tiszteletre méltó és becsülendő. Ha van párod remélem boldogok vagytok és kívánom,hogy legyetek is azok. Üdítő találkozni egy ritka kivétellel ezen a femcel oldalon.
2021. szept. 3. 12:14
86/133 anonim válasza:
Miben ápoltabb a feleséged, miben mutatkozik meg, hogy többet törődik a külsejével?
2021. szept. 3. 12:17
87/133 anonim válasza:
Van párom és boldogok vagyunk, köszönöm :D
Tudod az a baj, hogy nem akarják látni az emberek, hogy ha így tesznek fel egy kérdést, vagy ha úgy, akkor bizony van különbség az emberek hozzáállásában is. Ha úgy tetted volna fel a kérdést, hogy "azt tapasztaltam, hogy..." és úgy fogalmazol, hogy: "akiket eddig ismertem nők, azok jobban/kevésbé így meg úgy..." A végére meg odateszel egy olyat, hogy "Ti hogy látjátok/mit tapasztaltok?" Hidd el kevésbé nyílt volna ki az emberek zsebében a bicska, mintha ennyire lenézően és általánosítóan nyilatkozol tényként 5 millió emberről.
2021. szept. 3. 12:26
88/133 A kérdező kommentje:
#87 Annak örülök,hála az égnek mi is. Az a baj,hogy tényleg nem tudok semmit se elolvasni az oldalon (a jó 10-ből 1 kivétel) se kommenteket se hozzászólást hogy ne a férfiellenes femcelkedést látnám mindenhol. Ha valaki férfiként (vagy nőként) csődtömeg és bántják azzal se értek egyet bár ott van valami logikája. De hogy szó szerint MINDENT széttrolkodnak,lepontoznak,jelentgetnei a femcelek mert ennyi maradt nekik hogy egy netes oldalon fröcsögik ki a férfigyűlöletüket nagyon zavaró.
2021. szept. 3. 12:39
89/133 anonim válasza:
Akkor már csak az a kérdés maradt, hogy ha ilyen szörnyű hely ez az oldal, akkor miért olvasod? Miért nem a csodálatos külföldi nőkkel beszélgetsz külföldi oldalakon? Szerintem senki nem kényszerít rá, hogy itt legyél, ahol nem jó neked.
2021. szept. 3. 12:45
90/133 anonim válasza:
Nyilvánvalóan troll ez a szerencsétlen lény. Ennyire ostoba ember nem létezhet.
Kiír számtalan gyalázkodó kérdést és a buksisimit hiányolja érte. És persze akiktől nem kapja meg azok férfigyűlölő femcelek (jelentsen is bármit ez a hülyeség amit ezek találtak ki, mert értelme nincs, ahogy a kérdéseiknek se).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!