Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet,hogy a külföldi nők sok téren jobbak mint a magyar nők? Példával
Femcel epehányós gyűlölködés,femcel epehányós gyűlölködés. Szánalmasak vagytok,jó lenne ha nem barmolnátok szét az oldalt. Azért jó tudni,hogy akad 1-2 normális kivétel is.
89: te fogykós vagy? "miért olvasod?" mint írtam nem élek otthon és más ilyen oldalt nem ismerek ahol tudnék tájékozódni mi foglalkoztatja az otthoniakat. vagy ez az oldal a femcelek tulajdona és csak nektek van fentartva?
"miért nem külföldi nőkkel beszélgetsz külföldi oldalakon"
mert megvan a párom és a társaságom is. vagy ha neked itt valami nem tetszik akkor automatikusan köteles vagy külföldi hapsikkal chatelni máshol? Gondolom nem. Micsoda agyrém egyik femcel butább mint a másik.
De mit tud pluszban csinálni pluszban az az asszony. Vajon mit tudnak a nyugati nők.
Hogy mondják magyarul az ánusz fehérítést? Bleaching-re mi a jó szó? Arra gondolsz?
Napi hány tisztálkodás? Napi hajmosás?
#84, #87 vagyok. Sok kérdést feltettem párkapcsolati témakörben, az elmúlt 2 évben. Kérdeztem az előző exemről, meg úgy általánosságban is a párkapcsolati működésről, meg mindenféléről. Volt aki lenéző volt, de nem jellemző, és ő is inkább csak félreértett, tisztáztam, megbeszéltük. Volt akivel privátba is leveleztem 10-et 20-at. Kaptam több száz kommentet, és senki sem incelezett, femcelezett meg bármi ilyen fura jelzőket nem használt. Normális kérdéseket tettem fel, mert bizonytalan vagy tapasztalat híján voltam. Értelmes felnőtt emberként válaszolt mindenki, és előrébb tudtam lépni bizonyos dolgokról való gondolataimban.
Nálam miért nem "trollkodta" szét senki a kérdéseimet? A 20-30-ból egyet sem? Szerintem azért, mert támadtam embereket, hanem feldobtam egy témát, és nyitott voltam a kritikára is.
69.
Itt gyakorin még is úgy kezelik a kifejezést, mintha "de facto" csak férfit jelenthetne "és kész" és "női incel" nem létezhet, mert... "csak"
Ez is most le lesz pontozva 0%-ra, mert ez így eléggé "tabu" lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!