Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet,hogy a külföldi nők sok téren jobbak mint a magyar nők? Példával
Hát most egy feministával értettél egyet - de az okos nyugati feleséged miatt gondolom, ez neked nem okoz hereszakadást, mint a legtöbb elmaradt magyar pasasnak -, mert nekem az nem tetszik, hogy a default férfit jelöl, és persze, hogy a nőt kell megkülönböztetni.
Akivel senki nem akar dugni, az incel, teljesen mindegy, mi van a lába közt.
Pedig igaza van. Rákattantál erre a femcelre nagyon.
Azt mondd meg kérlek, hogy a kedves feleséged esetében miben mutatkozik meg, hogy ápoltabb, és többet törődik a külsejével?
Mennyire lehet értelmes kulturált dolog az hogy egyesek ahelyett hogy tételesen cáfolnának,jó magyarosan büfögnek össze meg vissza?
Mennyire lehet értelmes kulturált dolog,hogy megkeseredett femcelek éveket töltenek az életükből csak arra hogy ideokádják a megkeseredett férfigyűlöletüket?
"Felbosszantott,hogy olvasgatnék és bővíteném a tudásom mi a szitu otthon"
Úgy, hogy kiírsz egy kérdést, amiben akárkit szapulsz? Ha engem érdekelne, mit gondolnak a fidesz hívők, nem úgy mennék oda, hogy na mi van idióták, hanem disztingválnám magam.
Még egyszer, mert erről meg én szeretnék tanulni: miben ápoltabb a feleséged, miben mutatkozik meg, hogy többet törődik a külsejével?
Továbbra is tartom, hogy a stílusod kultúrálatlan, az, hogy feltettél egy általánosító, 5 millió embert dehonesztáló kérdést és leírást az értelmetlen, és az egész kicsinyes kötekedés és indokolatlan bizonygatás, hogy neked milyen jó pedig egyértelműen egy boldogtalan ember jellemzői.
Mégis hogyan cáfoljam tételesen az állításod? Csatoljam az 5 millió ember szakpszichológus által kielemzett személyiségét, valamint hogy hogyan bántak a párjaikkal?
Ezt sajnos nem tudom megtenni, de tegnap megmutattam a barátnőmnek a kérdésedet, mert kíváncsi voltam a véleményére, valamint elküldtem 10 nőnek, akiket jól ismerek 25-54 éves korosztályig (mind magyar, itthon élő). Nem fogom egyesével beidézni mit reagáltak, de összegezve pár jelzőt: "ez egy megkeseredett, fröcsögő, nőgyűlölő phasz", valamint mind kijelentette, hogy lehet léteznek ilyen nők, ahogy más országokban is, de nem ez a jellemző, és ők is ennek a leírásnak az ellentettei inkább, együtt tesznek a párkapcsolatukért/házasságukért és a jövőjükért.
Tessék, ennyit tudtam írni cáfolatnak, 11 hazai nő egybehangzó véleménye.
#78 "Felbosszantott,hogy olvasgatnék és bővíteném a tudásom mi a szitu otthon"
"Úgy, hogy kiírsz egy kérdést, amiben akárkit szapulsz?"
Valami értelmezési problémád van vagy olvasni nem sikerül. Nem ezzel a kérdéssel terveztem tudást szerezni,nyilván :D Hanem azzal,hogy az oldalt olvasgatom de alig tudok hozzá jutni mert át kell görgetnem 50 femcel epehányós gyűlölkődő kérdésen,az zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!