Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet,hogy a külföldi nők sok téren jobbak mint a magyar nők? Példával
Azt nem tudhattam hogy nem az 52-es vagy. Sorozatban egyik hazugságoddal ütöd a másikat,de folyamatosan és nagyon durván.
Először külföldi férjed van,utána mégsincs mert az külföldi exférj. Utána kelet-európaizod a magyarokat miközben tudod hogy az a nyugatiak szokása,annak ellenére hogy közép-európaiak vagyunk. Azt írod britonok. Kicsim a britonok/bretonok egy észak francia népcsoport maximum brit lehet akikre te gondolsz. Aztán nyelvhelyességi hibával azt írod hogy a házi munkát nem alapnak veszik hanem sértésnek. A másik meg sehol nem írtam azt hogy a nejem britanniai angol-angol lenne vagy csak az az egy etnikum van a szigeteken? Állítólag "hazudozok" te meg "lebuktatsz" de folyamatosan a saját agymenéseidbe és hazugságaidba gabalyodsz bele olyan alapvető elborulásokkal amiket akkor se követnél el ha 1 hetet kint lettél volna. Igazi elmebajos femcel.
"milyen érdekes,hogy aki normálisan írt azzal én is az voltam,ha máshogy nem is azzal hogy nem írtam rá semmit"
Tehát aki (szerinted is) normálisan írt, azzal nem kommunikálsz, csak veszekedni akarsz. Legalább beismered.
Hát a te kérdésedben vázolt helyzet is messze van a hitelestől.
Kezdődik ott, hogy még mindig nincs A Magyar Nő és A Külföldi Nő. Mint valami értelmifogyatékos gyerek, mikor kategorizál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!