Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet,hogy a külföldi nők sok téren jobbak mint a magyar nők? Példával
"Szenvedjetek csak,meg kergessetek illúziókat az álomvilágotokban,mi addig jól elleszünk,köszipuszi."
Nah ezt se egy ferfi irta!!!
21.
Különösen az utolsó szó árulkodó.
Ugyanígy lehet kiszúrni az önmagukat nőnek kiadó férfi-kérdezőket is.
"Továbbá értékelik a figyelmes dolgokat ha az ember megfőz,elmosokat,kitakarít vagy legalábbis segít benne"
Biztosíthatlak, hogy egy Nyugat-európai nő nem figyelmességnek és értékelni való dolognak fogja tekinte, hanem alapvetőnek, ugyanis nem fog ganézni utánad.
Kamu a kérdésed.
27.
Igaz ennek fordítottja is igaz, ott meg sok olyan dolog nem kötelezően elvárt, mint mondjuk itthon.
Na,tudtam,aki nem fér be a beteg világképetekbe csak "incel" lehet. Csak megjöttek a femcelek akik abban mérik a saját hamis egójukat,hogy hány kiéhezett szerencsétlennel tudják megejtetni magukat.
Most már kiscsaj is vagyok :D Szánalmas ez a femcel vergődés.Tudom fáj kicsikéim,hogy megint beszűrődött a valóság a kis buborékotokba,de kapálózzatok csak,fordítok a kedvesemnek miket összeszenvedtek,és nem akarja elhinni xD
"Tudom fáj kicsikéim,hogy megint beszűrődött a valóság a kis buborékotokba,de kapálózzatok csak,fordítok a kedvesemnek miket összeszenvedtek,és nem akarja elhinni xD"
Mondom en , hogy ez valami kiscsaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!