Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet,hogy a külföldi nők sok téren jobbak mint a
magyar nők? Példával
Figyelt kérdés
Több barátnőm és a feleségem is külföldi. Az otthoni nők valamiért elvárják,hogy szó szerint mindent alájuk toljanak,autót,házat,tetemes pénzösszeget,miközben MÉG HA van is saját egzisztenciájuk,azt teljes egészében megtartják saját maguknak,ami a tiéd az övék is,ami az övék csak az övék. Illetve a külföldi nők sokkal jobban odafigyelnek a külsőjükre,ápoltabbak,jobban odafigyelnek az étkezésükre,egészségesebbek,sportosabbak. Továbbá értékelik a figyelmes dolgokat ha az ember megfőz,elmosokat,kitakarít vagy legalábbis segít benne,míg a magyar nők ezeknek is a teljes egészét elvárják a fentiekhez plusszban,mert ha meg kell mozdulni letörik a kezük-lábuk,és miután egy mosolyt,egy ölelést vagy egy kedves szót sem kaptál semmiért,még legyél hálás hogyha nem csalnak szét vagy nem tartanak egy VAGY TÖBB szeretőt. Hát hogy van ez???
Most a kérdező valami fogadást kötött a haverjaival, hogy hány hozzászólást tud kiprovokálni a hatezredik idióta kérdésével?
121 az nem rossz, mondjuk ennek több mint felét maga a kérdező írta.
A "feleségedet" nem zavarja, hogy konkrétan 0-24 a gyakorin ülsz?
2021. szept. 3. 21:27
122/133 A kérdező kommentje:
121: Megkérdeztem tőle,mivel azt az időt töltöm így amit amúgy is külön töltenénk,ergo a közös időnkből nem vesz el,nem zavarja.Nekem az lenne a kérdésem hozzád viszont,hogy a femceleket nem zavarja vagy szerintük egészséges,hogy 0-24ben okádják az epét az interneten? Azt valahogy teljesen normális dolognak tartják mintha az lenne az átlagos normális,ellenben minden mást véres sértésnek vesznek.
2021. szept. 3. 21:29
123/133 anonim válasza:
külön töltöd a nap 24 óráját. végülis a nemlétező feleségedet értem hogy nem nem zavarja
2021. szept. 3. 21:33
124/133 A kérdező kommentje:
123: Megkérdeztem,hogy a magyar femcel nők a lehető legszánalmasabb életformák és örül,hogy megmenekített az ilyen "emberek"-től.
2021. szept. 3. 21:42
125/133 A kérdező kommentje:
Azt mondta*
2021. szept. 3. 21:42
126/133 anonim válasza:
OK, vágom. Az incelek szótárában a femcel = mindenki, aki nem incel.
Akkor azért ez elég sok ember. Gondolom anyukád is femcel, meg akkor ezek szerint a "feleséged" is az, hiszen incel csak nem lehet. Vagy hozzámentél egy másik incel pasihoz?
2021. szept. 3. 21:47
127/133 A kérdező kommentje:
#126: Ne add már a butát,te magadról is tudod,hogy nem így van.
Femcel: megkeseredett,szánalmas férfigyűlölő. Magától értetődő,hogy ebbe a nők nagy része NEM tartozik bele. Csak te és a társaid.
2021. szept. 3. 21:49
128/133 A kérdező kommentje:
#126:Viszont ha édesanyád femcel,akkor érthető ha téged is vannak nevelt.
2021. szept. 3. 21:49
129/133 anonim válasza:
Kezdesz uncsi lenni. Ha 200 hozzászólásra fogadtál, akkor sztem vesztettél, mert nem fog összejönni annyi.
#126 -> ezek alapján én nem lehetek femcel, hiszen nem gyűlölöm a férfiakat.
2021. szept. 3. 22:00
130/133 anonim válasza:
#127: Itt szerintem senki nem gyűlöli a férfiakat, csak azokat a hímneműeket nem bírja, akik itt alázzák a nőket és akik valóban gyűlölködnek. Szerencsére a férfiak elenyésző része ilyen retardált.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!