Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet,hogy a külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet,hogy a külföldi nők sok téren jobbak mint a magyar nők? Példával

Figyelt kérdés
Több barátnőm és a feleségem is külföldi. Az otthoni nők valamiért elvárják,hogy szó szerint mindent alájuk toljanak,autót,házat,tetemes pénzösszeget,miközben MÉG HA van is saját egzisztenciájuk,azt teljes egészében megtartják saját maguknak,ami a tiéd az övék is,ami az övék csak az övék. Illetve a külföldi nők sokkal jobban odafigyelnek a külsőjükre,ápoltabbak,jobban odafigyelnek az étkezésükre,egészségesebbek,sportosabbak. Továbbá értékelik a figyelmes dolgokat ha az ember megfőz,elmosokat,kitakarít vagy legalábbis segít benne,míg a magyar nők ezeknek is a teljes egészét elvárják a fentiekhez plusszban,mert ha meg kell mozdulni letörik a kezük-lábuk,és miután egy mosolyt,egy ölelést vagy egy kedves szót sem kaptál semmiért,még legyél hálás hogyha nem csalnak szét vagy nem tartanak egy VAGY TÖBB szeretőt. Hát hogy van ez???

2021. szept. 2. 15:18
 121/133 anonim ***** válasza:
95%

Most a kérdező valami fogadást kötött a haverjaival, hogy hány hozzászólást tud kiprovokálni a hatezredik idióta kérdésével?

121 az nem rossz, mondjuk ennek több mint felét maga a kérdező írta.

A "feleségedet" nem zavarja, hogy konkrétan 0-24 a gyakorin ülsz?

2021. szept. 3. 21:27
 122/133 A kérdező kommentje:
121: Megkérdeztem tőle,mivel azt az időt töltöm így amit amúgy is külön töltenénk,ergo a közös időnkből nem vesz el,nem zavarja.Nekem az lenne a kérdésem hozzád viszont,hogy a femceleket nem zavarja vagy szerintük egészséges,hogy 0-24ben okádják az epét az interneten? Azt valahogy teljesen normális dolognak tartják mintha az lenne az átlagos normális,ellenben minden mást véres sértésnek vesznek.
2021. szept. 3. 21:29
 123/133 anonim ***** válasza:
94%
külön töltöd a nap 24 óráját. végülis a nemlétező feleségedet értem hogy nem nem zavarja
2021. szept. 3. 21:33
 124/133 A kérdező kommentje:
123: Megkérdeztem,hogy a magyar femcel nők a lehető legszánalmasabb életformák és örül,hogy megmenekített az ilyen "emberek"-től.
2021. szept. 3. 21:42
 125/133 A kérdező kommentje:
Azt mondta*
2021. szept. 3. 21:42
 126/133 anonim ***** válasza:
96%

OK, vágom. Az incelek szótárában a femcel = mindenki, aki nem incel.

Akkor azért ez elég sok ember. Gondolom anyukád is femcel, meg akkor ezek szerint a "feleséged" is az, hiszen incel csak nem lehet. Vagy hozzámentél egy másik incel pasihoz?

2021. szept. 3. 21:47
 127/133 A kérdező kommentje:

#126: Ne add már a butát,te magadról is tudod,hogy nem így van.

Femcel: megkeseredett,szánalmas férfigyűlölő. Magától értetődő,hogy ebbe a nők nagy része NEM tartozik bele. Csak te és a társaid.

2021. szept. 3. 21:49
 128/133 A kérdező kommentje:
#126:Viszont ha édesanyád femcel,akkor érthető ha téged is vannak nevelt.
2021. szept. 3. 21:49
 129/133 anonim ***** válasza:
100%

Kezdesz uncsi lenni. Ha 200 hozzászólásra fogadtál, akkor sztem vesztettél, mert nem fog összejönni annyi.

#126 -> ezek alapján én nem lehetek femcel, hiszen nem gyűlölöm a férfiakat.

2021. szept. 3. 22:00
 130/133 anonim ***** válasza:
100%
#127: Itt szerintem senki nem gyűlöli a férfiakat, csak azokat a hímneműeket nem bírja, akik itt alázzák a nőket és akik valóban gyűlölködnek. Szerencsére a férfiak elenyésző része ilyen retardált.
2021. szept. 3. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!