Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok hogy esne, ha fáj a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy esne, ha fáj a hasatok és a palitok le se sz*r konkrétan, nem együttérző?

Figyelt kérdés

Most nálam ez a helyzet. Valami rosszat ettem vagy fingom sincs de fáj, görcsöl a hasam, és nem tudok a barátomra számítani mert fontosabb volt neki átmenni a szüleihez valamiben segíteni ami biztos ráért volna. Jól esett volna ha marad, ápolgat, törődik velem, teát főz, vacsit hoz, megmasszíroz esetleg, ellazít, de semmi, nagy nulla.

Most mérges vagyok rá. Ti mit szólnátok? (22/n) meg ha valaki tud tuti praktikát hasfájásra ne tartsa magában. ❤️

2021. aug. 31. 21:50
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
79%
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy aki egy sima kis szélgörcs miatt elvárja, hogy adja fel az életét a párja/családja aznapra és szolgálják őt, az mi a francot csinál, ha egyszer ne adj Isten tényleg beteg lesz, vagy balesetet szenved? Az ilyen emberek ha teszem azt egyedül élnek, akkor mit tesznek ha akár csak influenzásak lesznek? Ami ugye egyáltalán nem komoly betegség, de a szélgörcsnél még mindig veszélyesebb.
2021. szept. 1. 11:31
 52/57 anonim ***** válasza:
77%
A fájdalomtűrő képesség nagyon változó, ahogy a betegséghez való hozzáállás is. Nekem nagy a fájdalomtűrő képességem, mégis nagyon nagyon örültem volna annak, ha valaha valaki ápol. (Pszichés betegségem is van.) Múltkor magam alatt voltam, megkértem az egyik gyereket, hogy kicsit simogassa meg a lábam (alsó lábszáram, ruha volt rajtam :) ) és nem akarta. Viszont bejött a szobába (állt) és a barátnője is (ő is állt) és kicsit beszélgettek velem, utána jobban lettem sokkal!
2021. szept. 1. 11:36
 53/57 anonim ***** válasza:
98%

52 Az teljesen más, ha valami jól esne, de belátod, hogy valamiért nincsen rá lehetőség.Pláne ha nem az életed múlik rajta.

Viszont amit a kérdező vergődik, az már nevetséges.

2021. szept. 1. 11:43
 54/57 anonim ***** válasza:
Értem. Rendben. Lehet, hogy ő tényleg kicsit túlgondolta. Remélem, jobban van.
2021. szept. 1. 11:57
 55/57 anonim ***** válasza:
Szerintem ez emberfüggő is. Én például a mensis görcsöktől meghalok majdnem (18 vagyok), de jöhet bármi, derékfájás, izomláz, vágás, influenzay covid, hasmenés, semmi nem ver földhöz. Szarul vagyok, de megoldom magamnak, ellátom a dolgaimat. Viszont a menstruáció nálam olyan letörtséggel jár, mivel van, hogy 3 napig is hányok, olyan érzésem van, hogy sosem ér véget. Plusz ilyenkor mindig aggódok, szó szerint rettegek hogy elhagy a párom es nonstop bújnék. Ellenben egy fejfájással alszom és kész. Szerintem mindenkinek ismernie kéne magát, és a párját is, és ennek alapján gondoskodni róla..
2021. szept. 1. 21:49
 56/57 anonim ***** válasza:
97%

#26. Azért nem mentél utána napokig kulázni, mert 3 napra előre meg a teremtésig vissza kb mindent kiszartál, ami benned volt.

A szénben az a jó, hogy megköti azt ami nem oda való (toxinok, bacik, már ha ezek okozzák a gondot). Ártani nem árt, annyi, hogy szorulásra meg bélelzáródásra nem szabad szedni.

Az adagolás szituáció meg egyénfüggő, én bármilyen körülmények közt 2 szemtől kőolajat fosok, 4től kátrányt, afölött szilárdat. Embere válogatja.

2021. szept. 1. 22:24
 57/57 anonim ***** válasza:
18 gratula a párodnak. Ezt nem minden férfi bírná idegileg (nő sem)...
2023. febr. 26. 18:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!