Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy esne, ha fáj a hasatok és a palitok le se sz*r konkrétan, nem együttérző?
Most nálam ez a helyzet. Valami rosszat ettem vagy fingom sincs de fáj, görcsöl a hasam, és nem tudok a barátomra számítani mert fontosabb volt neki átmenni a szüleihez valamiben segíteni ami biztos ráért volna. Jól esett volna ha marad, ápolgat, törődik velem, teát főz, vacsit hoz, megmasszíroz esetleg, ellazít, de semmi, nagy nulla.
Most mérges vagyok rá. Ti mit szólnátok? (22/n) meg ha valaki tud tuti praktikát hasfájásra ne tartsa magában. ❤️
Mi mindketten ilyenek vagyunk, így nem esne sehogy. Csak valóban súlyos esetben igényeljük az ápolást, ez kölcsönösen jó nekünk. Nehezen tudnék mit kezdeni a nagy halállal, ha csak menne a műsor, és szerintem a férjemet sem hatná meg különösebben a fáj a poci cirkusz. Pont emiatt egyiküknek sem menne zsigerből az ilyen szitukban való nyálaskodás. Ha nagy baj van akkor egymás mellett állunk, sajnos volt már alkalmunk erre...
A lényeg, hogy ehhez passzoló partner kell.
Lezabált hasat/gyomrot masszírozni?
Ez kamu, nincs ember, akinek ez jólessen.
Hacsak nem egy kiadós hányás a cél.
Nekem az esett sz4rul, hogy talpműtét után járókerettel voltam itthon és semmiben sem segített. A konyha kb 7-10 centivel magasabban van a szobától. Ezen kellett "átugrálgatni".... Kicsi is a helység, kerettel nem lehetett benne megfordulni. Leülni végképp nem, mert alacsony a szék is. Egy lábon állva ehettem amit találtam, mert kivinni nem tudtam semmit. A házból nem lehetett kimenni, mert lépcső van.
Lássam el a macskáimat, meg a buz1 németjuhász kutyáját ami ugrál mindenkire.. Ablakon keresztül dobtam ki neki kaját mert féltem, hogy fellök ha kinyitom az ajtót.
A másik talpam meg se műtettem, mert ezt nem szeretném megint végig csinálni.
38
Bocsiii, véletlenül pontoztalak le!
39
A csicskulás és az ápolás szavaink mintha két különböző jelentésű szavak lennének.
EGYÉBKÉNT: kisebb gyerek hány, barátnője hány, barát barátnője hány, mindenki hány. Ennyit arról, hogy évnyitó. :) Meg azt mondta, nagyon fájt a hasa... hát ő ilyet nem mond, ha nincs úgy.
A masszírozás szó vitte itt el rossz irányba a dolgokat, fájós hasat nem célszerű megmasszírozni.
De a lényeg a lényeg marad, ez egy fertőzés (úgy tűnik), ami hányással, fosásással (mostani infó :) ) és hasfájással jár. És normál esetben együttérzéssel és nem a saját önző szempontom szerinti felfogásával a dolognak, hanem a másikra figyeléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!