Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális a barátnőm ilyen szintű kiakadása egy ilyen kis dolog miatt? Konkrétan egy kisállat miatt.
Ez szerintem kamu. Senki sem lehet ennyire érzéketlen, mint te, kérdező.
Amúgy jah, szerintem tök normális. Én sem lennék együtt olyannal, aki ennyire semmibe veszi egy másik, rá bízott ártatlan kis lény életét és jólétét. Igaza van, ha esetleg gyereketek születne, azt se etetnéd meg, ha netalán rád merné bízni, merthogy "elfelejtetted, meg amúgy is dolgod volt"? A hörcsög ugyan nem a te gyereked, de ugyanúgy az ember felelőssége jól bánni vele, ebből a szempontból igenis hasonlít egy gyerekre (hörcsög, macska, kutya, madár, tökmindegy, házikedvenc).
Szerintem is te vagy a szánalmas ebben a témában. Nem is igen veszlek ember számba, ha már szerinted "csak egy hörcsög"...
Szerinted az állatkínzás jó dolog?
A hörcsög egy élőlény, akiért felelősséget kell vállalnod. Jobban meg kéne értened a dolog súlyát.
Ezért nem kéne dobnia téged, de jogodan akadt ki. Bár tulzottan, de jogosan.
Hát végülis ez egy kisállat, akit rád bízott 1 (!) napra... Pláne, ha ez az egy dolgod volt.. :D
Nyilván nem szakítanék ilyenért, de felfognám, hogy a páromnak ez fontos kérés volt, és ha már rábólintok, akkor be is tartom amit mondtam. Eddig ő gondozta ezt a kis állatot, neki több, mint egy sima hörcsög, nagyon hozzá tudnak núni az állatok az ember szívéhez.
Most úgy érzi, hogy semmibe vettél egy olyan dolgot, ami neki fontos. Majd bocsánatot kérsz tőle (komolyan), és legközelebb figyelmesebb leszel a párod által fontosnak vélt dolgokkal kapcsolatban. Hidd el mindenkinek van olyan, ami iránt kb érdektelen, de a párja szereti/fontos számára stb. Ez esetben miatta te is figyelmes leszel ezekkel a dolgokkal felé, még ha le is tojod vagy téged nem érdekel annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!