Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális a barátnőm ilyen szintű kiakadása egy ilyen kis dolog miatt? Konkrétan egy kisállat miatt.
Szerintem leginkább itt nem a hörcsögön van a hangsúly. Valószínűleg rosszul esett neki hogy egy számára nagyon fontos dolgot csak úgy elfelejtettél, utána meg kis dolognak, és nem számottevőnek állítod be. Ha neki nagyon fontos az a hörcsög és te ezt tudod, akkor azért, mert neked fontos a barátnőd, nem fogod elfelejteni a hörcsögöt sem.
Egyébként ez még elnézhető, hogy elfelejted, de ez a háborgásod hogy "csak egy hörcsög" engem is kiakasztana. Ezzel azt jelzed hogy nagyjából lexarod az adott dolog a másik számára mennyire nagy jelentőségű, neked nem fontos, stb.
Ha a csávóm ennyire nem lenne képes, megmondtam volna, hogy akkor váljunk külön, mert így ennek semmi értelme. A hörcsög ki volt neked szolgálva és egy falatot se adtál neki.
Ha ennyire nem akarsz gyereket, nem lenne egyszerűbb szakítani? Legalább lenne egy csomó ideje találni egy gondoskodóbb mukit, aki apa is szeretne lenni.
En is merges lettem volna...
Attudom erezni mit erez a bnod
tenyleg ennyit sem lehet radbizni akkor a gyerek tema meg odebb van.
EGY rohadt dolgod volt, hogy egyszer megetesd azt az állatot!
Semmi más... megértem, hogy kiakadt rád, felelőtlen leszarom-ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!