Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok hogy esne, ha fáj a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy esne, ha fáj a hasatok és a palitok le se sz*r konkrétan, nem együttérző?

Figyelt kérdés

Most nálam ez a helyzet. Valami rosszat ettem vagy fingom sincs de fáj, görcsöl a hasam, és nem tudok a barátomra számítani mert fontosabb volt neki átmenni a szüleihez valamiben segíteni ami biztos ráért volna. Jól esett volna ha marad, ápolgat, törődik velem, teát főz, vacsit hoz, megmasszíroz esetleg, ellazít, de semmi, nagy nulla.

Most mérges vagyok rá. Ti mit szólnátok? (22/n) meg ha valaki tud tuti praktikát hasfájásra ne tartsa magában. ❤️

2021. aug. 31. 21:50
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
85%
18-as kérlek vizsgáltasd ki magad ,ez már nem az a kategória amit el kell viselni mert 'normális' :/
2021. aug. 31. 22:48
 22/57 anonim ***** válasza:
0%
Megjelentek a trollok? Na sebaj, jelentem őket megint, múltkor jól törölték őket, lehet, tiltva is lettek. :)))
2021. aug. 31. 22:50
 23/57 anonim ***** válasza:
56%

Na, megszolaltak azok, akik még sosem érezték egy nő ölelését.

Ha ez egyszer volt így, kérdező, akkor nem nagy dolog, jobbulást.

Ha viszont ha RENDSZERESEN szarik rád a pali, és megy, ahova kedve tartja, akkor, amikor kedve tartja, legyen bármi veled, sőt, akkor sem nagyon törődik veled, ha ott van veled, akkor az valszeg így is marad örökre, szval szép lassan döntsd el, hogy kell-e ez neked.

Mert (szűz incelek, ez nektek szól) itt nem a hasfájás számít, hanem az, hogy ha a párod úgy érzi, hogy jobb lenne, ha vele maradnál, akkor vele maradsz. Kibekúrt egyszerű. Annyira azért csak ne hiányozzon már anyuci.

2021. aug. 31. 22:56
 24/57 anonim ***** válasza:
81%

Ettél tejfölt? Most állítólag volt velük baj, vissza kellet hívni egy csomót.

Vegyél be 2 nospát, azután két órával meg 4-6 szem aktív szenet. Ha nincs otthon, akkor ezt beszoptad, majd elmúlik.

2021. aug. 31. 22:56
 25/57 anonim ***** válasza:
60%
Én nőként írtam hogyha fáj a hasam nem enni akarok, teázni stb.. ha rosszul érzem magam alszom. Pont az a gyerekes viselkedés ha ilyenkor körül kell ugrálni egy felnőtt nőt.
2021. aug. 31. 23:01
 26/57 anonim ***** válasza:
49%

26

Mivaan? 4-6 szem aktív szenet? Mégis miért?! Nekem olyan fosásom volt kórházban (valószínű kórházi fertőzés), hogy besz.rtam szó szerint, akkor kaptam 4 szem szenet. Kábé 3 napig nem is mentem kakilni utána.

Nem kell szén. Az jó lesz akkor, ha a Kérdező tényleg fosik.

2021. aug. 31. 23:03
 27/57 anonim ***** válasza:
55%

25

Mert te ILYEN vagy. Nem nem-függő egyébként. Nekem a kisebb fiam olyan, hogy mononukleózisa volt, tíz napig 40 fokos láz és nem bírta !!, hogy foglalkozunk vele.

2021. aug. 31. 23:04
 28/57 anonim ***** válasza:
43%
Azért ezzel egyetérthet mindenki hogy túlzás amit a kérdező csinál. Ez a papucsosítás magas foka már amit szegény pasival tesz.
2021. aug. 31. 23:07
 29/57 anonim ***** válasza:
87%

Őszintén megmondom, ha csak egy sima hasfájásom van, akkor én nem bánom, ha elmegy segíteni a családjának, vagy akármilyen ELŐRE megbeszélt programra.Legyen az haverozás, bármi.

Az ápolást és a felügyeletet akkor várom el, mikor tényleg tehetetlen vagyok egyedül, de olyankor nem kell rá megkérnem, mert alap.

2021. aug. 31. 23:08
 30/57 anonim ***** válasza:
9%

28

Akkor ápoljon téged majd az, akinek két anyja van.

2021. aug. 31. 23:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!