Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy esne, ha fáj a hasatok és a palitok le se sz*r konkrétan, nem együttérző?
Most nálam ez a helyzet. Valami rosszat ettem vagy fingom sincs de fáj, görcsöl a hasam, és nem tudok a barátomra számítani mert fontosabb volt neki átmenni a szüleihez valamiben segíteni ami biztos ráért volna. Jól esett volna ha marad, ápolgat, törődik velem, teát főz, vacsit hoz, megmasszíroz esetleg, ellazít, de semmi, nagy nulla.
Most mérges vagyok rá. Ti mit szólnátok? (22/n) meg ha valaki tud tuti praktikát hasfájásra ne tartsa magában. ❤️
Én nagyon szoktam pártolni minden törődő megmozdulást, el is várom, de ez már nekem is sok.. gondolom előtte lenyomott pár puszit meg simizte a hasad és bausgatott egy kicsit(én ezt várnám), majd elment elintézni valamit..
Ne haragudj de nem vagy beteg, egy hatalmas puki miatt fáj a hasad, egyedül az görcsöl csak, ugyanis a hasi rész az az emésztéses, beles rész Húzd fel a lábaid a melledhez, így feküdj bal oldalra, ki fog jönni, csak türelem. Ha beteg lennél mást mondanék, de ez nevetséges, felnőtt vagy, küzdj meg a finggal egyedül!
Jah, ha tényleg ráér, amit a szüleinél csinálnia/segítenie kell, akkor maradjon otthon és gondoskodjon rólad, ha te ezt igényleg. Ha nem ér rá, akkor menjen át, de siessen haza. És valóban van, aki nem igényli a gondoskodást.
Eszembe jut az idióta exem, aki amikor kb. alkoholmérgezést kapott (saját maga csinálta magának), akkor hagyta, hogy pátyolgassam, ügyeletet hívjak ki hozzá, de amikor vesegörcsöm volt, alig akart kórházba vinni (pedig ráért) és amikor kivették a torokmandulámat és napi három erős fájdalomcsillapító mellett sírtam a fájdalomtól, akkor szexelni akart (és szexelt is). Idióták az ilyenek.
18
Jézusom, mentőt kell hívni hozzád ilyenkor??
A Kérdező nem mondta, hogy kórházba kellett volna mennie a párjának. Szóval gondolom ráért volna a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!