Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fogad el az anyósom, konkrétan kiutál. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, párom 38 éves, én 36, ő otthon el anyjával nevelőapjával,soha nem költözött még el.A ház az övé, a mellette lévő telek is ott rendezkedett be ott van a vállalkozása is (méhész). 5 hónapja ismerkedtünk meg, amikor odavitt magához még rendben mentek a dolgok majd egy idő után észrevettem hogy az anyja úgy néz rám mint a véres rongyra. Elkezdett kerülni, bunkózott, állandóan szentségelt, káromkodott. Karácsonykor konkrétan olyan balhét rendezett anyuka hogy csak állt mindenki és nézett. Ha főztem az szar volt, ha mostam az volt a baj, ha nem az. Mindenbe belekötött. Párom többször beszélt, veszekedett vele de hasztalan. Volt hogy fél órát üvöltöttek egymással mégis ugyanolyan volt utána minden. Ez miatt mi is összebalhéztunk és külön mentünk egy hónapra. 4 hete békültünk ki és az anyja kérése miatt csak pár napot vagyok ott egy héten de így is tragédia ami megy. Köszönésem nem fogadja, ír a páromnak amikor az dolgozik hogy kiteregettem a ruhákat és ne tegyem mert baj, és nem kell köszönnöm sem neki.Nevelőapja szintén belém állt, hogy miért nem húzom le úgy a wct hogy a papír ne úszkáljon utána, miért megyek ki rágyújtani stb. Mindezt megalázó bunkó stílusban. Eddigi életembe végig háztartást vezettem, tudok főzni, mosni, takarítani de ott semmi nem jó, semmit nem lehet. Most úgy áll a helyzet hogy a páromnak azt mondta az anyja együtt élhetünk de ő soha nem fog engem elfogadni és pont. És mindent meg is tesz, hogy szétbarmolja a kapcsolatunkat. Párom is tudja mondta hogy naponta küzd hogy ne ez legyen de semmi látszata. Anyja vele is bunkó ha én ott vagyok, ha elmegyek másnap kedves a párommal. Ami bizonytalanná tesz hogy a párom azt mondja soha nem fogja elhagyni az anyját viszont külön költözne de nincs rá jelenleg pénz, mert rosszul keres és a méhek most inkább viszik, mint hozzák a pénzt. Szerintem anyuka kicsi fia még aki nem nőtt fel, soha nem volt még neki együtt élős kapcsolata, én vagyok az első és azt mondta nem tudta hogy az anyja ilyen lesz. Ami ezt cáfolja hogy az öccse párjával ugyanezt játszotta el anyuka csak ott a pasi jobban kiállt a kapcsolatáért. Nálunk megmondta nem is akar napi szinten veszekedni anyjával nehogy kórházba kerüljön (volt már infarktusa neki) és a nevelőapja is a képéhez dobta hogy nem engedem hogy tönkretedd anyádat. Ha ott vagyok anyuka állandóan feladatokat ad neki, leköti, nem engedi hogy időt töltsön velem. Unokaöccsei is állandóan ott vannak, néha az ágyunkban is alszanak ha én sem vagyok ott. Semmi magánélet nincs. Barátaim szerint hagyjam a pasit a fenébe mert megalázó ami ott van2021. febr. 28. 12:56
1/49 anonim válasza:
A barátaidnak igaza van, felesleges küzdeni, ha ilyen anyám asszony katonája!
3/49 anonim válasza:
Hallgass a barátaidra, igazuk van. Minimum 10 évvel lekéstél arról, hogy bármilyen változásban reménykedhess a párod jellemével kapcsolatban.
4/49 anonim válasza:
A ház az övé?? Pontosits légy szíves. Hányad részben, hogyan lett az övé.
5/49 anonim válasza:
Bár már kezdem érteni "anyuka" utálatát, de a választ érdeklődve várom.
6/49 A kérdező kommentje:
A ház tulajdoni lap szerint a páromé, a testvéreit kivásárolta és milliókért felújította. Anyós nem hiszem hogy pénzt tett volna bele, mivel nem jól fizető az állása. 3 gyereket nevelt fel 3 különböző apától akikkel együtt sem élt soha. Tehát ők laknak jogilag a párom házába, gyakorlatilag meg az van ott amit ő mond.
2021. febr. 28. 13:37
7/49 anonim válasza:
Bocs de egyszerűen nem tudok elmenni amellett, hogy pár hét ismertség után te máris beálltál hozzájuk házi cselédnek... Te nem dolgozol? Nem értem. Vagy dolgozol, viszed a saját háztartásodat és önként és dalolva beáll csicskázni a pasidhoz akit épp csak megismertél?
Ráadásul a pasi egy óriás csecsemő, az anyja meg egy vipera.
Értem én hogy 36 évesen már nem olyan a választék, de basszus, tényleg nem volt jobb?
8/49 anonim válasza:
Ha az övé, el tudjná adni, mindegy, ki lakik benne. Persze 5 hónap után miattad nem fogja. De cuccoljatok hozzád, aztán onnan járjon be, mint egy munkahelyre a méheihez.
9/49 anonim válasza:
Ez vmi öröklés volt? Ha 3 különböző apától vannak, akkor hogy lett a testvereknek köze a házhoz? Vmi van itt a muternál.. Sztem az ő szülei háza volt.
10/49 anonim válasza:
Ha meg jó a sejtésem, akkor muternak haszonélvezete van, ami ugye erősebb a tulajdonjognál. Az teheti csak be a lábát, akit ő beenged. Nem szeretné ha másik nő érezné otthonának az ő keglijét. Persze, h elmar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!