Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fogad el az anyósom, konkrétan kiutál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, párom 38 éves, én 36, ő otthon el anyjával nevelőapjával,soha nem költözött még el.A ház az övé, a mellette lévő telek is ott rendezkedett be ott van a vállalkozása is (méhész). 5 hónapja ismerkedtünk meg, amikor odavitt magához még rendben mentek a dolgok majd egy idő után észrevettem hogy az anyja úgy néz rám mint a véres rongyra. Elkezdett kerülni, bunkózott, állandóan szentségelt, káromkodott. Karácsonykor konkrétan olyan balhét rendezett anyuka hogy csak állt mindenki és nézett. Ha főztem az szar volt, ha mostam az volt a baj, ha nem az. Mindenbe belekötött. Párom többször beszélt, veszekedett vele de hasztalan. Volt hogy fél órát üvöltöttek egymással mégis ugyanolyan volt utána minden. Ez miatt mi is összebalhéztunk és külön mentünk egy hónapra. 4 hete békültünk ki és az anyja kérése miatt csak pár napot vagyok ott egy héten de így is tragédia ami megy. Köszönésem nem fogadja, ír a páromnak amikor az dolgozik hogy kiteregettem a ruhákat és ne tegyem mert baj, és nem kell köszönnöm sem neki.Nevelőapja szintén belém állt, hogy miért nem húzom le úgy a wct hogy a papír ne úszkáljon utána, miért megyek ki rágyújtani stb. Mindezt megalázó bunkó stílusban. Eddigi életembe végig háztartást vezettem, tudok főzni, mosni, takarítani de ott semmi nem jó, semmit nem lehet. Most úgy áll a helyzet hogy a páromnak azt mondta az anyja együtt élhetünk de ő soha nem fog engem elfogadni és pont. És mindent meg is tesz, hogy szétbarmolja a kapcsolatunkat. Párom is tudja mondta hogy naponta küzd hogy ne ez legyen de semmi látszata. Anyja vele is bunkó ha én ott vagyok, ha elmegyek másnap kedves a párommal. Ami bizonytalanná tesz hogy a párom azt mondja soha nem fogja elhagyni az anyját viszont külön költözne de nincs rá jelenleg pénz, mert rosszul keres és a méhek most inkább viszik, mint hozzák a pénzt. Szerintem anyuka kicsi fia még aki nem nőtt fel, soha nem volt még neki együtt élős kapcsolata, én vagyok az első és azt mondta nem tudta hogy az anyja ilyen lesz. Ami ezt cáfolja hogy az öccse párjával ugyanezt játszotta el anyuka csak ott a pasi jobban kiállt a kapcsolatáért. Nálunk megmondta nem is akar napi szinten veszekedni anyjával nehogy kórházba kerüljön (volt már infarktusa neki) és a nevelőapja is a képéhez dobta hogy nem engedem hogy tönkretedd anyádat. Ha ott vagyok anyuka állandóan feladatokat ad neki, leköti, nem engedi hogy időt töltsön velem. Unokaöccsei is állandóan ott vannak, néha az ágyunkban is alszanak ha én sem vagyok ott. Semmi magánélet nincs. Barátaim szerint hagyjam a pasit a fenébe mert megalázó ami ott van

2021. febr. 28. 12:56
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Nehéz igen főleg azt a tényt feldolgozni hogy kvázi az anyja akadályozta meg hogy köztünk bármi komoly is kialakuljon. Ha ott voltam se hagytak minket kettesben mindig kitaláltak valamit, ránknyitottak, munkát adtak stb. A legvicesebb a végén már a nevelőapja morgolódott hogy lenne kint munka ne velem foglalkozzon az exem. Azt a heti pár napot is sajnálták tőlünk. De igen ahogy telik az idő könnyebb
2021. ápr. 5. 07:38
 42/49 anonim ***** válasza:
100%
Nézd. Egy nárcisztikus anyával, egy végtelenül diszfunkcionális családdal és egy sérült, stockholm szindrómás férfival nem tudsz mit kezdeni. Senki egészséges ember nem tudna.. Ne bánd hogy szakítottál mert igenis az is a férfi személyiségének a része hogy hagyja hogy így banjanak veled, hogy nem költözik külön, hogy anyuka árnyékaban él... Stb. Ezeket nem tudod külön venni attól hogy néha kedves veled amikor éppen rádér meg magatok vagytok. Ezek így együtt alkotnak egy embert. Nem volt ez jó neked, örülj hogy volt erőd kilépni.
2021. ápr. 5. 08:27
 43/49 A kérdező kommentje:
Sejtem hogy valami durva pszichológia dolog lehet náluk mert engem annyira kicsináltak hogy minimum egy hónapomba került helyrejönni. Annyira leépített anyuka állandón minden sz.r volt amit csináltam dumája meg kiabálásai. És én soha egy rossz szót nem szóltam neki. Ám így utólag összerakva a képet először anyuka behízelegte magát nálam, kért dolgokat hogy tegyem meg majd amikor mi ez miatt összevesztünk a fiával elküldött a fenébe hogy nem vagyunk összeillők stb. A végén szerintem annyit dumáltak a pasinak hogy mindent elhitt. De igen neki is annyira levan építve már az identitása, hogy nem akar semmit csak nyugalmat és gyenge az élethez. Szomorú hogy vannak ilyen anyák és az ilyet lapáttal kéne megcsapkodni. Életembe nem hallottam nőtől olyan kiabálást meg trágárságokat mint ott.
2021. ápr. 5. 08:47
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
De ebben a történetben te nem jártál túl rosszul. Odamentél, tanultál, eljöttél. Kész. De ennek a nyomorult csávónak mikor lesz családja így meg élete?
2021. ápr. 5. 18:44
 45/49 A kérdező kommentje:
:)a túl rosszul relatív mert összetörték a szívem. Tudom nehéz elhinni de ő volt a 2. olyan férfi az életemben akibe szerelmes voltam. Szerintem neki nem lesz soha családja nem is biztos hogy eltudná viselni az ezzel járó dolgokat. Már egy egyszerű nézeteltéréstől is kiborult napokra. És lehet anyuka sem engedné neki soha
2021. ápr. 5. 20:54
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
De azért ha mérlegre tesszük a kettőt: inkább most egy szívfájdalom, mint később egy megnyomorított élet + elvesztegetett értékes évek, neadjisten évtizedek.
2021. ápr. 6. 14:38
 47/49 anonim ***** válasza:

Bizony kemény pszichológia áll mindennek a hátterében.

Én hasonló helyzetben vagyok, csak nálunk a menyasszonyom él(40+) az annyjával(70), aki érzelmileg befolyásolja.

Már az első néhány randi után is voltak furcsaságok,hogy párom nem minden hétvégén ért rá, balhézott az anyjával sok volt a munka stb.

Ilyen esetekben érzelmi befolyásoltságról van szó a szülő-gyerek viszonyban. Valójában a szülő az aki képtelen érzelmileg eltávolodni a gyerekétől (anyai kötődés), ami később megmérgezi a gyerek párkapcsolatát.

Ezért van az,hogy az anyós rosszal dolgokat,és rosszul viselkedik,ha a gyereke jól van a párjával, ÉS jól s kedvesen viselkedik akkor,ha gyereke eltávolodik a párjától.... Csak ezt nem könnyű fölismerni, viszont országos betegség és párkapcsolatok tömkelegét teszi tönkre a mérgező szülő.

Ez ellen csak úgy lehet védekezni,ha a gyerek eléggé felnőtt ahhoz,hogy az anyjáról érzelmileg leváljon...

2021. jún. 15. 11:32
 48/49 anonim ***** válasza:
Jól írja előző, hogy országos betegség. Számos ilyenről tudok.
2021. jún. 15. 11:55
 49/49 anonim ***** válasza:
Vót'má"...
2021. aug. 31. 23:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!