Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fogad el az anyósom, konkrétan kiutál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, párom 38 éves, én 36, ő otthon el anyjával nevelőapjával,soha nem költözött még el.A ház az övé, a mellette lévő telek is ott rendezkedett be ott van a vállalkozása is (méhész). 5 hónapja ismerkedtünk meg, amikor odavitt magához még rendben mentek a dolgok majd egy idő után észrevettem hogy az anyja úgy néz rám mint a véres rongyra. Elkezdett kerülni, bunkózott, állandóan szentségelt, káromkodott. Karácsonykor konkrétan olyan balhét rendezett anyuka hogy csak állt mindenki és nézett. Ha főztem az szar volt, ha mostam az volt a baj, ha nem az. Mindenbe belekötött. Párom többször beszélt, veszekedett vele de hasztalan. Volt hogy fél órát üvöltöttek egymással mégis ugyanolyan volt utána minden. Ez miatt mi is összebalhéztunk és külön mentünk egy hónapra. 4 hete békültünk ki és az anyja kérése miatt csak pár napot vagyok ott egy héten de így is tragédia ami megy. Köszönésem nem fogadja, ír a páromnak amikor az dolgozik hogy kiteregettem a ruhákat és ne tegyem mert baj, és nem kell köszönnöm sem neki.Nevelőapja szintén belém állt, hogy miért nem húzom le úgy a wct hogy a papír ne úszkáljon utána, miért megyek ki rágyújtani stb. Mindezt megalázó bunkó stílusban. Eddigi életembe végig háztartást vezettem, tudok főzni, mosni, takarítani de ott semmi nem jó, semmit nem lehet. Most úgy áll a helyzet hogy a páromnak azt mondta az anyja együtt élhetünk de ő soha nem fog engem elfogadni és pont. És mindent meg is tesz, hogy szétbarmolja a kapcsolatunkat. Párom is tudja mondta hogy naponta küzd hogy ne ez legyen de semmi látszata. Anyja vele is bunkó ha én ott vagyok, ha elmegyek másnap kedves a párommal. Ami bizonytalanná tesz hogy a párom azt mondja soha nem fogja elhagyni az anyját viszont külön költözne de nincs rá jelenleg pénz, mert rosszul keres és a méhek most inkább viszik, mint hozzák a pénzt. Szerintem anyuka kicsi fia még aki nem nőtt fel, soha nem volt még neki együtt élős kapcsolata, én vagyok az első és azt mondta nem tudta hogy az anyja ilyen lesz. Ami ezt cáfolja hogy az öccse párjával ugyanezt játszotta el anyuka csak ott a pasi jobban kiállt a kapcsolatáért. Nálunk megmondta nem is akar napi szinten veszekedni anyjával nehogy kórházba kerüljön (volt már infarktusa neki) és a nevelőapja is a képéhez dobta hogy nem engedem hogy tönkretedd anyádat. Ha ott vagyok anyuka állandóan feladatokat ad neki, leköti, nem engedi hogy időt töltsön velem. Unokaöccsei is állandóan ott vannak, néha az ágyunkban is alszanak ha én sem vagyok ott. Semmi magánélet nincs. Barátaim szerint hagyjam a pasit a fenébe mert megalázó ami ott van

2021. febr. 28. 12:56
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Nem próbált,azt mondta szakítás után hogy tudja milyen az anyja de higgyem el nem tud mit tenni vele. Minél jobban cirkuszol vele annál jobban fog rombolni és betartani, neki is a vállalkozásában. Ö szerette volna ezt a pár nap itt pár nap ott sztorit folytatni addig amíg nem tud nekik külön házat venni ami vagy fél év vagy egy év. De egy napot nem lehetett ott megmaradni olyan volt a hangulat. Kirúgtam visszahozta a cuccaim azóta nem keresett.
2021. márc. 12. 19:56
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre válaszolva: menekülj!

És egy kicsit magamról: hihetetlen hogy leírtad a jövőmet, ha nem szakítottam volna az előző barátommal. Elképesztő. Igaz, mi 10 évvel fiatalabbak vagyunk, de el tudom képzelni, hogy ugyanez várt volna rám. Exem szintén méhész, szintén a közös családi ház közelében van a telek. Igaz, az anyósjelölt engem nem piszkált ilyen látványosan, de voltak jelek, hogy egyáltalán nem őszinte a mosolya és a "vendégszeretete" velem szemben. Ő mindig inkább csak a fiával veszekedett, de már olyan szinten, hogy nekem volt kellemetlen. Az exem kocsiját konkrétan kisajátította és fel volt háborodva, ha mi mentünk volna autóval valahová. Illetve anyagilag is folyamatosan megrövidítette (vagy kölcsönkért és sosem adta vissza, vagy egyszerűen meglopta a fiát). Tehát az exem "menő méhész vállalkozása" valójában sosem hozta volna meg számára a hőn állított saját házát, mert hagyta magát kihasználni, és ez sosem változott volna. Exem pedig csak hablatyolt nekem arról, hogy neki ez mennyire borzasztó, de valójában sosem szállt szembe a zsarnok anyjával (inkább kockáztatta, hogy köztünk legyen probléma). Hozzám szintén tudtunk volna költözni, de ugye nem, mert ott vannak a méhek, neki folyamatosan be kellene járnia, és egyébként sincs az a pénz, hogy Pestre költözzön. Tehát ha kompromisszumról volt szó, akkor elég, ha én hozok, ő nehogy feladjon valamit. Ha arról volt szó, hogy oké, akkor a közelbe, de külön költözzünk, akkor a kifogás: az albérlet kidobott pénz. OK. Én meg ott vagyok, hogy leborulok az ő és az anyja akarata előtt, a saját vágyaimról pedig teljesen lemondok.

Hála ég egy évnél több időt nem vesztegettem.

2021. ápr. 4. 17:01
 33/49 A kérdező kommentje:
Huh kedves utolsó tényleg nagyon hasonló a sztori, nálunk is ugyanezeket a kifogásokat mondta az exem, a lakásom 40 kmre volt a házától de azt mondta nem neki kell elköltöznie a halál f.szára, albérlet kidobott pénz és különben sem elég stabil a kapcsolatunk hozzá. Persze azt szerette volna ha anyuci mellett élek és ketten gondoskodunk róla. De azzal nem számolt hogy anyuci konkrétan féltékeny lesz rám és az is baja lesz hogy a fia velem foglalkozik helyette. Nagyon durva dolgokat éltem át azalatt a pár hét alatt amíg náluk voltam konkrétan tönkretettek. Apróságokat nem is említek hogy facebookról kitöröltek szépen sorban, tesó se állt már szóba velem, direkt úgy csinálták hogy ne tudjunk leülni enni stb. Tiszta szívemből szerettem ezt a férfit és soha nem kértem volna tőle hogy adja fel a méheit de csak elüldöztek onnan. Téged nem próbált meg a párod visszakapni miután szakítottatok?
2021. ápr. 4. 17:48
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Komolyan... Ha a korkülönbség miatt nem lennék biztos benne, hogy nem az exemről beszélsz, a leírásod alapján simán elbizonytalanodnék.. Hihetetlen. Sajnálom, hogy te is beletetted szívedet - lelkedet, és ezt kaptad cserébe. Sokkal többet érdemlünk ennél, főleg, hogy nem a mi dolgunk a férfit terelgetni, ez csakis az ő döntése. De van egy olyan érzésem, hogy az ilyen férfi sosem változik.

Két napig könyörgött (de megint csak a szavak, tettei nem voltak), majd később megtudtam, hogy a szakítás után már percekkel társkeresőzre regisztrált. Úgyhogy életem legjobb döntéseként tartom számon. Egyébként nálunk más probléma is volt, de ha belegondolok, hogyha meg is tudtuk volna oldani a problémáinkat, ez a jövőkép amit most a történeted festett le elém, hát...csak az időmet vesztegettem volna.

2021. ápr. 4. 19:24
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen környezetben egy percig nem élnék. Remélem van eszed és hagyod a pi,csába az egészet. Ha mégis mentenéd a dolgot, egyedüli megoldás a különköltözés, ha ez nem megoldható, menekülj.
2021. ápr. 4. 19:55
 36/49 A kérdező kommentje:
Mi is szakítottunk már csak velem nem akart kibékülni
2021. ápr. 4. 20:37
 37/49 A kérdező kommentje:
De nálunk előtte egy hónappal is volt már egy szakítás szintén anyuci dolgai miatt ugyanis egy hónapig nyeltem a sértéseit, bántásait kifakadásait és a fia mellette állt nem mellettünk. Újrakezdtük de egyre rosszabb lett a helyzet. Azt akarta a fia hogy heti pár napokat legyek csak ott de azt is akkor amikor anyuci azt jónak látja. És ezt addig csinálni amíg nem tud házat venni a szülöknek. De miből ha a méhpénz egy részét szintén lehúzták róla jaj mert az anyja fizetését letiltotta a bank én fizetem a ház rezsijét, telefonszámlákat stb.. meg érdekes volt a pasi is. Egyik nap azt mondta neki kell költöznie, másnap hogy anyjáéknak kellene, harmadnap meg a kert végében építünk egy házat magunknak.
2021. ápr. 4. 20:45
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Haha... Az én exem anyja is elvette a méhpénzt, meg volt hogy meg is lopta a saját fiát. 😂 Ő pedig arra várt, hogy saját házat építsen, de neki se fog soha összejönni, mert egy idióta a családja 🤷🏻‍♀️

Szerintem kedves kérdező örüljünk, hogy megszabadultunk a béklyógtól. Ennél már csak jobb jöjjön 🤞

2021. ápr. 4. 20:58
 39/49 A kérdező kommentje:
Igen kedves utolsó csak az a baj hogy rajta éreztem egyedül hogy mi összetartozunk, első perctől kezdve ezt éreztem :(
2021. ápr. 4. 21:16
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy most nehéz. Természetes, hogy az. De hidd el, akivel ilyen problémák vannak, azzal az emberrel nem tartozol össze. Megnyomorította volna az egész életedet. És tudom, fájdalmas ezt hallani, de a saját tapasztalatomból is kiindulva: ez a férfi nem szeretett és nem tisztelt eléggé. Ha így lett volna, mindent megtett volna ami csak tőle telik, hogy számodra ne legyen kellemetlen, és hogy boldoggá tegyen. Ugyanez a helyzet az én exemmel is. Egy kis idő múlva tisztábban fogod ezt látni, hidd el. Addig pedig sok erőt kívánok!
2021. ápr. 4. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!