Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fogad el az anyósom, konkrétan kiutál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, párom 38 éves, én 36, ő otthon el anyjával nevelőapjával,soha nem költözött még el.A ház az övé, a mellette lévő telek is ott rendezkedett be ott van a vállalkozása is (méhész). 5 hónapja ismerkedtünk meg, amikor odavitt magához még rendben mentek a dolgok majd egy idő után észrevettem hogy az anyja úgy néz rám mint a véres rongyra. Elkezdett kerülni, bunkózott, állandóan szentségelt, káromkodott. Karácsonykor konkrétan olyan balhét rendezett anyuka hogy csak állt mindenki és nézett. Ha főztem az szar volt, ha mostam az volt a baj, ha nem az. Mindenbe belekötött. Párom többször beszélt, veszekedett vele de hasztalan. Volt hogy fél órát üvöltöttek egymással mégis ugyanolyan volt utána minden. Ez miatt mi is összebalhéztunk és külön mentünk egy hónapra. 4 hete békültünk ki és az anyja kérése miatt csak pár napot vagyok ott egy héten de így is tragédia ami megy. Köszönésem nem fogadja, ír a páromnak amikor az dolgozik hogy kiteregettem a ruhákat és ne tegyem mert baj, és nem kell köszönnöm sem neki.Nevelőapja szintén belém állt, hogy miért nem húzom le úgy a wct hogy a papír ne úszkáljon utána, miért megyek ki rágyújtani stb. Mindezt megalázó bunkó stílusban. Eddigi életembe végig háztartást vezettem, tudok főzni, mosni, takarítani de ott semmi nem jó, semmit nem lehet. Most úgy áll a helyzet hogy a páromnak azt mondta az anyja együtt élhetünk de ő soha nem fog engem elfogadni és pont. És mindent meg is tesz, hogy szétbarmolja a kapcsolatunkat. Párom is tudja mondta hogy naponta küzd hogy ne ez legyen de semmi látszata. Anyja vele is bunkó ha én ott vagyok, ha elmegyek másnap kedves a párommal. Ami bizonytalanná tesz hogy a párom azt mondja soha nem fogja elhagyni az anyját viszont külön költözne de nincs rá jelenleg pénz, mert rosszul keres és a méhek most inkább viszik, mint hozzák a pénzt. Szerintem anyuka kicsi fia még aki nem nőtt fel, soha nem volt még neki együtt élős kapcsolata, én vagyok az első és azt mondta nem tudta hogy az anyja ilyen lesz. Ami ezt cáfolja hogy az öccse párjával ugyanezt játszotta el anyuka csak ott a pasi jobban kiállt a kapcsolatáért. Nálunk megmondta nem is akar napi szinten veszekedni anyjával nehogy kórházba kerüljön (volt már infarktusa neki) és a nevelőapja is a képéhez dobta hogy nem engedem hogy tönkretedd anyádat. Ha ott vagyok anyuka állandóan feladatokat ad neki, leköti, nem engedi hogy időt töltsön velem. Unokaöccsei is állandóan ott vannak, néha az ágyunkban is alszanak ha én sem vagyok ott. Semmi magánélet nincs. Barátaim szerint hagyjam a pasit a fenébe mert megalázó ami ott van

2021. febr. 28. 12:56
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Nem faggattam a párom hogy került a nevére a ház, annyit mesélt a húga örökölte az apjától egy részét amit kivásárolt mivel a húga milliós adósságot halmozott fel. Ő tette bele a pénzt a felújításba így lett az ő nevén. De nem lényeges mert lehetne normálisan együtt élni tökmindegy kié a ház. Nekem lakásom van ahová nem fog elköltözni mivel 125 család méhe van és 2 perce dolgozik a háztól mint tűzoltó. Nem fogja feladni az életét el sem várhatom. Nem is tudna lakásban lakni. Az zavar hogy az anyja konkrétan üldöz engem
2021. febr. 28. 13:53
 12/49 A kérdező kommentje:
Nincs haszonélvezet a házon. Anyuka egyszerűen ilyen. Másik menyét is marta most is utálja. Takarítani meg azért takarítottam mert én is ott éltem hetekig be akartam segíteni.
2021. febr. 28. 13:55
 13/49 anonim ***** válasza:
100%

A párod kelepcében van. Rábeszélték, h vasarolja ki a testvéreit, a szomszéd telken legyen a vállalkozása, de közben nem tehet semmit, míg az anyja él.

Meg ugye muter félti az otthonát, így minden odajövő nőt el fog marni... Nem irigylem szegény párod.

2021. febr. 28. 13:58
 14/49 A kérdező kommentje:
Már ő is megjegyezte nekem hogy az anyja konkrétan kiszedette a párjával a gyümölcsfákat a megkérdezése nélkül.Tehát nincs ott szava. Karácsonykor előttem ugrott neki a huga hogy anyuékat ki akarod rakni a házból. Amiről szó se volt, én annyit mondtam menjünk mi inkább albérletbe vagy a híd alá mert a stresszt nem lehet elviselni. Erre megkaptam hogy el akarom csábítani a fiát, utána meg azt hogy kiakarom rakatni őket. De szó nem volt ilyenről. A húga is kijelentette hogy a kisszobát is fesse ki neki ha felmondják az albérletét legyen hova mennie. De így meg nem lehet élni. Anyuka kiborító, nevelőapja szintén belémáll már, tesója gyerekei rendszeresen ott vannak. Így nem lehet kapcsolatban lenni, semmi intimitás
2021. febr. 28. 14:05
 15/49 anonim ***** válasza:
92%
Két dudás egy csárdában nem fér meg. Nem hiába mondják, h a fiatalok olyan messze költözzenek, h a mama papucsban ne tudjon atmenni. Nem kell agyalnod, h miért utál. Ezt se te, se lehet ő sem tudja miért. Itt most az a kérdés, h együtt hogy tudjátok megoldani a pároddal, h mama ne legyen közel hozzátok. Mert a kettő együtt nem fog menni. Vagy velük él tovább, vagy veled. Valasztania kell ill megoldani a különéléseteket.
2021. febr. 28. 14:11
 16/49 A kérdező kommentje:
ez okés de már megkaptam tőle hogy nehogy választás elé állítsam. pedig ha nem lehet ott együtt élni akkor neki költöznie kell
2021. febr. 28. 14:31
 17/49 anonim ***** válasza:
88%
De miért te kapod meg, hogy ne állítsd választás elé, mikor nem te, hanem a sárkány anyja állítja őt választás elé? Viselkedhetne a banya normálisan is, és akkor nem lenne gond. Az a baj, hogy ahogy látom ezt a férfit nem csak az anyja, hanem az egész család a kapcájának nézi, ő meg hagyja ezt, vagy már megszokta ezt a bánásmódot és fel se tűnik neki, hogy a saját családja használja ki. Szerintem már nem sokat tudsz tenni érte, maximum ha megint szakítotok és megint vissza akar szerezni, és te is vele akarsz lenni, akkor nagyon határozott feltételeket szabj meg a jövőre nézve, és ne engedj semmiből. Negyven évesen már igazán eldönthetné, hogy az anyjával akar megöregedni, vagy esetleg akar-e feleséget magának valaha.
2021. febr. 28. 15:03
 18/49 anonim ***** válasza:
39%
Gáz hogy az anyja dirigál, es gaz hogy bunkó veled. De! Őszintén en sem örvendeznék ha még egy fő odaköltözne hozzám , kerülhessem,stb. Es örüljek ha " csak" heti par napot kell elviselni. Ertem hogy párode a haz papíron. De ezt a lehető legnagyobb baromsag volt igy rendezni . Nyilvan nem lehet oket kirakni, ha odamesz megse olyan mintha csak a parod lakna ott. Magukenak tekintik. Ebbol igy nem lesz normalis kaocsolat. Parodnak nem a szülők hazaba kellett volna fektetni hanem sajatba. Hagyd a p.csaba az egészet.
2021. febr. 28. 15:55
 19/49 anonim ***** válasza:
21%
Ertem en hogy lehetne normalis az anyja, es elvárható is lenne. De miből gondoltad hogy ha csak ugy odacuccolsz tárt karokkal fogadnak?
2021. febr. 28. 15:57
 20/49 anonim ***** válasza:
95%

Sok a gond ezzel a palival (illetve a családjával), én tuti nem szrakodnék ilyennel 36 évesen.

40/N

2021. febr. 28. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!