Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemények?Keveset találkozunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények?Keveset találkozunk a párommal,és őszintén szólva nem az a romantikus típus.Sokszor mondtam neki,hogy nem figyel rám,nem érzem,hogy törődik velem.

Figyelt kérdés

Úgy éreztem,hogy csak a szex miatt van velem,és többször mondtam,hogy úgy érzem,kihasznál engem. Múlt héten viszont egyáltalán nem ez történt,illetve nem volt szex. Kérdeztem tőle,hogy miért. Azt felelte,mert azért, nem akarja,hogy azt higgyem, nem érdeklem őt és csak amiatt van velem. Ez volt az egyik legjobb napunk,estenk.

Aztán tegnap azt mondta,hogy van- e kedvem vele egyáltalán még találkozni?

Eltelt egy hét és a múltkori szexmentes romantikus estét az agya úgy masitotta át, hogy én már nem is akarok vele kettesben maradni,mert akkor nem volt szex köztünk. Mi a véleményetek?

2021. aug. 20. 10:16
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
20: legyél boldog a mostani kapcsolatodban.
2021. aug. 20. 12:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!