Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemények?Keveset találkozunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények?Keveset találkozunk a párommal,és őszintén szólva nem az a romantikus típus.Sokszor mondtam neki,hogy nem figyel rám,nem érzem,hogy törődik velem.

Figyelt kérdés

Úgy éreztem,hogy csak a szex miatt van velem,és többször mondtam,hogy úgy érzem,kihasznál engem. Múlt héten viszont egyáltalán nem ez történt,illetve nem volt szex. Kérdeztem tőle,hogy miért. Azt felelte,mert azért, nem akarja,hogy azt higgyem, nem érdeklem őt és csak amiatt van velem. Ez volt az egyik legjobb napunk,estenk.

Aztán tegnap azt mondta,hogy van- e kedvem vele egyáltalán még találkozni?

Eltelt egy hét és a múltkori szexmentes romantikus estét az agya úgy masitotta át, hogy én már nem is akarok vele kettesben maradni,mert akkor nem volt szex köztünk. Mi a véleményetek?

2021. aug. 20. 10:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagy vele és milyen idősek vagytok? Oké, hogy dolgozik, más is dolgozik, de van kapcsolatuk.
2021. aug. 20. 11:36
 12/21 A kérdező kommentje:
10: köszönöm. Épp ezt magyaráztam neki, hogy így van,szeretem és a szexet is kívánom vele. De valami teljesen megkattant most nála, mert azt mondja, nem hiszi el nekem... Azt hiszem,hagyom most egy kicsit,hadd ulepedjen le neki a dolog,nem tudok most mást tenni, győzködni nem tudom és nem is fogom. Várok egyelőre.
2021. aug. 20. 11:38
 13/21 A kérdező kommentje:
11: 8 hónapja, és harmincas éveink elején vagyunk.
2021. aug. 20. 11:39
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

És ami nagyon fontos, hogy amikor Te ezeket elmondod, akkor el kell érned hogy Rád figyeljen. Nagyon sokszor mondtam én is a páromnak mi a bajom, amire ott bologatott, másnap meg ha visszakérdeztem valamire, arra sem emlékezett hogy én miről beszéltem.

Én utána azt csináltam hogy szóltam neki, hogy Életem beszélni szeretnék, szeretném ha figyelnél rám. És csak akkor mondtam ha tényleg figyelt, szigorúan csakis tőmondatokban, röviden , de tömören. Na akkor megértette.. ha olyat csinált ami nekem rossz volt, csak annyit mondtam hogy ez most nekem rosszul esik, nem nyafogtam csak tényt közöltem. Nálunk is a rengeteg munka, a munka , sose volt ideje Rám , de minden talink csak a szex körül volt. El mi se mentünk sehova. De a barátaival el tudott menni, mondván abban van üzleti dolgok is. Szóval átérzem a helyzetedet.

2021. aug. 20. 11:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát, elég gáz, hogy egy ennyi idős emberrel nem lehet kommunikálni. De ha az elejétől ez van, akkor hagynám a francba, mert ennek tényleg csak egy szexpartner kell, akinek mondhatja, hogy ez párkapcsolat. Aztán, ha az elkezd elégedetlenkedni, rögtön befeszül.
2021. aug. 20. 11:43
 16/21 A kérdező kommentje:
14-es:és most már rendeződött köztetek a kapcsolat?
2021. aug. 20. 11:47
 17/21 A kérdező kommentje:
15: pedig volt előttem jó pár kapcsolata,de én is azon csodálkozok,hogyan működhettek évekig így.
2021. aug. 20. 11:50
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy hasonló nőkkel volt, akik bírták a ridegséget...
2021. aug. 20. 11:51
 19/21 A kérdező kommentje:
18: hosszú távon ezt szerintem senki sem bírja, vagy pedig a pénz motiválta a nőket mellette. Nem tudom.
2021. aug. 20. 11:53
 20/21 anonim ***** válasza:
84%

14# vagyok. Igen rendeződtek, de csak azért mert már külön útat járunk.2 évet hagytam neki arra hogy picit nyisson felém ez csak nagyon ritkán jött össze. Én is megértettem ha dolgozik, de havi 1 2 napot rám kellett volna szánnia amikor mi együtt elmegyünk valahova, és nem csak nála vagyunk miközben Ő dolgozik,és csak addig hagyja abba amíg kielégül. mert ha fontos lettem volna neki akkor megoldja, és tesz azért hogy boldognak lásson, nem csak igérget 2 évig. De ő nem akart ezen változtatni, kényelmes volt neki, és ráfoghatott mindent a munkára. Ott akkor mikor otthagytam nagyon megkönnyebbültem, ő persze még jó ideig próbálkozott.

Azóta én negismerkedtem valakivel, aki szintén nagyon sokat dolgozik, viszont a terveibe bele vett már engem is, nem csak a szex miatt van velem, bemutatott a barátainak, a családjának, és élvezem minden percét amit vele töltök. Nem egy tárgyként élek mellette.

2021. aug. 20. 12:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!