Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények?Keveset találkozunk a párommal,és őszintén szólva nem az a romantikus típus.Sokszor mondtam neki,hogy nem figyel rám,nem érzem,hogy törődik velem.
Úgy éreztem,hogy csak a szex miatt van velem,és többször mondtam,hogy úgy érzem,kihasznál engem. Múlt héten viszont egyáltalán nem ez történt,illetve nem volt szex. Kérdeztem tőle,hogy miért. Azt felelte,mert azért, nem akarja,hogy azt higgyem, nem érdeklem őt és csak amiatt van velem. Ez volt az egyik legjobb napunk,estenk.
Aztán tegnap azt mondta,hogy van- e kedvem vele egyáltalán még találkozni?
Eltelt egy hét és a múltkori szexmentes romantikus estét az agya úgy masitotta át, hogy én már nem is akarok vele kettesben maradni,mert akkor nem volt szex köztünk. Mi a véleményetek?
"úgy érzem,kihasznál engem"
Katasztrofális volt ez a szöveg, ezt érted el vele. 0 konkrétum, 100% hiszti és kavarás, ahelyett hogy pl. beszéltél volna normálisan vele, hogy szeretnél több romantikusabb programot, több meghitt együttlétet 1-2 ötlettel megspékelve.
Ehelyett játszod az áldozatot, a srácot meg összezavartad és azt sem tudja hol van. Ha lenne egy kis önbecsülése, már otthagyott volna.
Ő attól érzi magát szeretve, ha tudja, hogy rendben van a szex és kívánják.
Nincs elég időtök arra, hogy program és szex is legyen?
(4-es vagyok)
Lehet, hogy nem akar kihasználni. Csak azt szeretné megkapni, amitől ő jól érzi magát egy kapcsolatban.
Mondd el neki, hogy te nem szexkapcsolatra vágysz. Egy párkapcsolat nem erről szól. Ha ő nem akar (hosszú távon is) törődni az igényeiddel és érzelmeiddel, akkor megvan a válasz arra, hogy kihasznál e.
Ő ezt a szexmentes napot úgy könyvelte el, hogy megbukott nálad már mint szerető is, és nem kívánod őt.
Mindenképpen ülj le vele erről beszélni, mond el hogy szereted vele a szexet, de neked lenne másra is igényed. Mindenképpen akkor beszélj vele amikor nem dolgozik, vagy koncentrál másra. És közösen együtt beszéljétek meg mit lehetne tenni azért hogy neked is jobb legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!