Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nagyon nem tudok kitörni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon nem tudok kitörni a szociális szorongásból, ami miatt sokat veszekszünk, akkor inkább váljunk el?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta küzdök szociális szorongassal. De az utóbbi években egyre rosszabb.

A férjem (30) sokat jár el a barátaival kocsmázni, hazibulikba., de én csak nagyon ritkán megyek vele, mostanában csak ha nagyon muszáj, tavaly pl. 2x mentem vele. Ez gondolom neki is kínos, bár így nem mondja És engem is frusztrál ez a helyzet. Emiatt nagyon sokat veszekszünk. Lehet inkább el kellene válnunk?

A férjem nem annyira, de a haverjai és a társaság nő tagjai nagyon harsányak, én meg csak ülnék köztük mint egy kuka. Számomra ez a helyzet rettentő kínos és megalázó. És ebből a fogyatékosságomból nem tudok kitörni. Képtelen vagyok hosszan beszélgetni emberekkel.

2021. júl. 30. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gaz a kocsma, haverozas 30 evesen sem, de nem annak kene lennie a prioritasnak. A parom barmikor itthon maradna velem, ha arra kernem, talan akkor nem, ha honapok ota nem talalkozott volna az adott haverokkal, de akkor meg en nem kernem, hogy maradjon. Nem megy/megyunk amugy gyakran, talan havi 1 alkalom, nyaron picit gyakrabb, telen ritkabb, ez egy atlag.

De ha azon veszekedne velem, hogy en miert nem megyek vele (van egy par uj haverja, akiket annyira nem birok, nekem nincs szocfobiam, csak nem vagyok annyira tolerans a retardokkal szemben, o viszont elvisel sok mindent, ha amugy jol el tudnak szorakozni valakivel - foleg kollegahaverok, nem regi jo baratokrol van szo), akkor szerintem nem sokaig lennenk egyutt. Tudja, melyik baratait kedvelem, melyikeket nem, eszerint van altalaban kozos vagy kulon program.

2021. júl. 31. 00:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a megfelelő társaságban vagy. És nem a megfelelő emberrel :/

Szerintem sem gáz a kocsma. Ha ezt az életformát szokta meg, szereti, hülyeség is lenne cirkuszolni azon, hogy most akkor ne járjon el a haverjaival.

Ami nagyobb gond, hogy nem látom, hogy te hol vagy ebben a párkapcsolatban. Pl. ki lehetne mozdulni kettesben is, (esetleg +1-2 fővel, ha nem fagysz le tőlük) és kocsma helyett másfelé menni: múzeumok, előadások, állatkert, mozi, séta a parkban, biciklitúta a környéken... soroljam még? Ezek sokkal-sokkal kevésbé szociális helyzetek, mint egy kocsmai beszélgetés. Úgy sejtem valami ilyesmi közös, minőségi időtöltés működőképes lehetne veled, ha megoldásokat keresnétek. Én viszont a leírásodból azt látom, hogy ő elmegy haverozni te meg le vagy téve :/ Szóval ennek ebben a formában túl sok jövője nincs.

Nincs szorongásom, csak piszkosul introvertált vagyok és némiképp aszociális. Imádom a hosszú beszélgetéseket, de 1, maximum 2 emberrel. Ahogy #11 is, én is rosszul tolerálom a hülyéket (meg a hangosakat, meg a részegeket).

2021. júl. 31. 06:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagytok összeillő pár,váz lejön tisztán.

Nem szeretném most nagyon elemezgetni, mert ez is kevés infó, de a kompromisszumok utat nem látom.

2021. júl. 31. 09:33
 14/14 anonim ***** válasza:
mi van most veletek?
2022. márc. 13. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!