Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sikerült valakinek kigyógyulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült valakinek kigyógyulnia szociális fóbiából, vagy ismertek olyat, akinek sikerült?

Figyelt kérdés
Hogyan? :/

2013. dec. 21. 18:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem már majdnem :p
2013. dec. 21. 18:36
 2/13 anonim ***** válasza:
nem ok nélkül nem szeretek bizonyos csoportokat, de odáig eljutottam, hogy nem veszem egy kalap alá az összes embert, hanem szépen elkezdtem kategorizálgatni. így lettek a jó- és a fa5zfejek, előbbiekkel szívesen lógok, de előtte senkivel se jártam el. ma is mennék, de olyan köd van, hogy nem merek kocsiba szállni.
2013. dec. 21. 18:40
 3/13 A kérdező kommentje:

majdnem... szóval semennyire :P de legalább pozitív vagy ;)

mivel próbálkozol, mi az ami segít neked?

2013. dec. 21. 18:40
 4/13 A kérdező kommentje:

2.!

nem értelek... kicsit magyarázd el mi ez amit írtál! :D

köszi! köszi a választ mindenkinek! :)

2013. dec. 21. 18:43
 5/13 anonim ***** válasza:
igen, pszichológus segítségével.
2013. dec. 21. 18:44
 6/13 A kérdező kommentje:
és hogyan mentél pszichológushoz, és ott mi volt? mesélj kérleek :)
2013. dec. 21. 18:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Hááát... Nekem nem ez volt/van, de mindig is visszahúzódó voltam. Aztán pár éve jártam pszichológusnál és pszichiáternél, meg szerencsére az élet az utamba hozott egy-két normális embert, így fokozatosan nyitottabb lettem, de még ma sem vagyok "átlagos", nehezen megy az ismerkedés stb., de társaságban már nem vagyok kuka, csak idő kell.
2013. dec. 21. 18:57
 8/13 anonim ***** válasza:

#5ös vagyok

nem én mentem el, hanem több ismerősöm is. volt, aki fizetőshöz ment, volt, aki TB támogatotthoz. hogy ott mi zajlik, az az ő magánügyük, és a pszichológust köti a titoktartás. de nagyjából az zajlott, hogy kiderítették, honnan ered a szociális fóbiája, és technikákat adott, amivel ezen átsegítette. azóta az egyik srác pl buliba jár, vannak haverjai, pedig előtte max a számítógépe volt a haverja.

2013. dec. 21. 19:00
 9/13 anonim ***** válasza:
nekem sikerült és az kellett hozzá, hogy rá legyek kényszerítve, hogy emberekkel legyek. mondjuk ez nekem lét kérdés volt, mert ilyen volt a munkám és vagy otthon gubbasztok és éhenhalok, vagy legyűröm ezt az egészet és kifizetem a számláimat. ennyi.
2013. dec. 21. 19:22
 10/13 A kérdező kommentje:

hát nekem a suli, és hogy ilyen szinten rá legyek erőltetve a társas dolgokra, inkább csak még lejjebb taszított... :/

abba kellett hagynom, mert nem bírtam a koleszt meg a depressziót...

2013. dec. 21. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!