Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető voltam, hogyan legyek túl rajta?
Sziasztok. 1 éve vagyok együtt a szerelmemmel, akinek emellett felesége és pici gyerekei is vannak. Nem bírtuk már tovább ezt a kettős helyzetet, ezért választás elé állítottam hogy vagy én vagy a felesége. Pár hónap gondolkozás után arra a megoldásra jutott,hogy max. azt tudja felajánlani hogy nem heti 1-2 alkalommal vagyunk és alszunk együtt, hanem mondjuk 3-4 nap. Én ezt így nem akarom folytatni, nagyon bánt a helyzet, ezért úgy néz ki hogy szakitottunk vegleg. Hogyan felejtsem el,hogyan eljem túl ezt a helyzetet?
Én 25/n ő 50/F.
Kérdező te soha nem leszel neki az egyetlen és miattad soha nem fogja elhagyni a családját. Hogy miért? Az első egyértelmű: Nem szeret annyira. De ezen kívül? A felesége hagyja hogy ezt az életet folytassa jelen pillanatban veled. Te nem hagynád, féltékenykednél. A palinak nyilván az nem kell, jobb neki így. Nem tudom milyen viszonyban van a feleségével, de ha heti két napot kapsz te, akkor a felesége ötöt. Ne légy naiv, együtt élnek. Szerinted soha nem látja mesztelenül? Soha nem kívánja meg? Ugyan. Nyilván ebbe te is belegondoltál, hisz nem lettél volna akkor féltékeny a feleségére.
Igazából te arra számítottál, ha majd a nő megtudja, akkor válik, de nem így történt, viszont a pali sem akar. Tehát minden marad a régiben. Nem vagy annyira fontos, hogy váljon miattad. Ez az igazság. Az egzisztenciát meg hagyjuk, ha tényleg szerelem van és annyira szerelmes beléd mint ahogy írtad, és akkora a keresete, hogy meglenne a nő nélkül gyerektartással, akkor elválna és a nagy szerelmével lenne. De biztos te vagy a nagy szerelme, akivel annyi helyen volt már, és aki miatt szembeszált a feleségével, hogy kapjatok plusz egy napot igaz? Ez az igaz szerelem szerintem várj még rá. Ha ennyire naiv vagy, meg is érdemlitek egymást.
150: Milyen okra gondolsz? Tényleg kiváncsi lennek.
152: Koszonom a hozzászólásodat, ebben van igazság 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!