Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető voltam, hogyan legyek túl rajta?
Sziasztok. 1 éve vagyok együtt a szerelmemmel, akinek emellett felesége és pici gyerekei is vannak. Nem bírtuk már tovább ezt a kettős helyzetet, ezért választás elé állítottam hogy vagy én vagy a felesége. Pár hónap gondolkozás után arra a megoldásra jutott,hogy max. azt tudja felajánlani hogy nem heti 1-2 alkalommal vagyunk és alszunk együtt, hanem mondjuk 3-4 nap. Én ezt így nem akarom folytatni, nagyon bánt a helyzet, ezért úgy néz ki hogy szakitottunk vegleg. Hogyan felejtsem el,hogyan eljem túl ezt a helyzetet?
Én 25/n ő 50/F.
Úgy sem tudsz kilépni ebből a helyzetből ha érzelmek kötnek a férfihez.
Maradjon így, érezzétek jól magatokat ameddig lehet.
Az idő úgyis megoldja majd. A feleség se tud mit tenni a helyzettel meg te sem.
Ne haragudj kérdező. Én 21 voltam amikor egy nálam 16 évvel idősebb férfival kavartam, akinek nem volt gyereke és épp válásban volt. Nekem kb elég volt két év, hogy rájöjjek mennyire naiv vagyok. Ráadásul én együtt dolgoztam az illetővel és napi szinten láttam. Te ezek szerint még most sem jöttél rá.
Őszintén nem tudlak sajnálni. Te szétszakítanál egy családot, megérdemled a boldogtalanságot.
Gusztustalan vagy, pont mint o.
Ne sajnaltasd magad, megerdemled a szenvedest.
Igen érthető vagy!
De azt nem ertem, miért csak én vagyok a rossz? A nő az meglátásotok szerint teljesen rendben van? Van egy férje, kicsi gyerekei, és engedi hogy velem legyen minden héten 3-4 napot, estet ? Engedi hogy legyen egy másik “kapcsolata” a férjének? Erre is gondolhatnal.
Ne is törődjetek vele, tutira nem százas a kérdező. Igazából másokra tolja a hibát, ő pedig egy ártatlan ma született bárányka. A végén ő lesz az áldozat, hogy meg ne sajnáljam.
Tehát a felesége a hibás, mert megpróbál valamilyen kompromisszumot kötni amìg feldolgozza, hogy a férje éppen az ösztönei (far.ka) után megy. Ezt fel kell dolgoznia, nem megy egyik napról a másikra, amikor egy féreg azt hiszi, hogy a családja mellett mindent megtehet. Megcsinálta a gyerekeket, most meg lelépne. Ha feldolgozza, ki fogja rúgni és akkor a hét minden napjára megkaphatod azt a díszpéldányt akivel egyenlő arányban vagytok gusztustalanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!