Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető voltam, hogyan legyek túl rajta?
Sziasztok. 1 éve vagyok együtt a szerelmemmel, akinek emellett felesége és pici gyerekei is vannak. Nem bírtuk már tovább ezt a kettős helyzetet, ezért választás elé állítottam hogy vagy én vagy a felesége. Pár hónap gondolkozás után arra a megoldásra jutott,hogy max. azt tudja felajánlani hogy nem heti 1-2 alkalommal vagyunk és alszunk együtt, hanem mondjuk 3-4 nap. Én ezt így nem akarom folytatni, nagyon bánt a helyzet, ezért úgy néz ki hogy szakitottunk vegleg. Hogyan felejtsem el,hogyan eljem túl ezt a helyzetet?
Én 25/n ő 50/F.
Igazából neked nincs jó megoldása. Nem téged választott és kész. Jobb esetben a gyerek miatt. Ez nagyon nagy erő. Rosszab esetben a kényelem, a pénz stb. Mindamellett ennek nincs jelentősége.
Mivel te erőltetted a döntést, ez részben rajtad múlt, mert nem bírtad elviselni a feleségét, így kénytelen volt megszakítani veled a kapcsolatot. Biztosan többet képzeltél bele mint ami benne volt.
Az ilyen szitu a türelmetlenség következménye, ill hogy a pasi nem hűtött. Ha az én szeretőm (aki természetesen nem létezik) ilyen választás elé állított volna, akkor hűtöttem volna és próbáltam volna őt is megtartani és a családot is. Mivel ez itt nem így történt, így azt kell mondani, hogy a kapcsolat túl lett tolva, most a szeretőd szerintem jól ellesz egy darabig.
Kérdés mikor történt a dolog, de aztán valszeg visszakuncsorogja magát és kezditek elölről az egészet.
Én 29 éves vagyok, ő 52.
3 éve ismertem meg. Pénzt adott a szexért aztán mikor észrevette, hogy beleszerettem már egy Balaton szeletet is sok volt, csak az állandó elvárásait a szexben, csak azt kaptam.
27 éve házas a férfi, én egyedülálló.
Ha ki akartam lépni jött a manipuláció, hogy "tönkre tettem" "átvertem" "hazudtam" önmagát állította be, mint áldozat.
A feleségéről soha nem mondott semmit.
Előttem volt már vagy 5 másik nője a házassága alatt..
Saját bevallása szerint szeret engem (XD)
Én úgy léptem ki, bár teljesen még nem, hogy megcsaltam ahol csqk tudtam ... Ott vágtam át ahol a legjobban fáj neki, az önérzetében, a hatalmas egojaban... Ha neki szabad nekem miért nem?! :))
Ezek a férfiak általában óriási egóval rendelkező számító kapuzárási pánikban szenvedő amúgy a feleségüket mélyen tisztelő, téged (= buta kislány, kis k*urva a szemükben) mélyen lenéznek.
Használt. Ennyi.
125: Pff ilyen ferfiakat komolyan...
De nagyon erős vagy hogy ki tudtál lépni, tényleg tiszteletre méltó! Hogy érezted magadat utána? Mennyi pénzt adott, megérte így?
^^ még azt hozzá tenném, ez a férfi engem állít/állított be a "kihasználó" félnek, mert szex közben elélveztem, többször is .... Tehát szerinte minden csak miattam volt, igazából miattam csalja a nejét!
Erre varrjatok gombot!!
Körülbelül 6-700e forintot összesen fél évig utána semmit, de még egy gombóc fagyit se.. Sőt a későbbiekben tőlem várta a gombóc fagyikat!
Örültem, büszke voltam ameddig nem jött a manipulációja... Amit nagyon jól csinál!
Egyáltalán nem.. De nem az anyagi része miatt
Inkább az elpocsékolt idő!
Körülöttem a barátnők, barátok párkapcsolatban vannak, van aki meg is házasodott! Én..? Sehol. Miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!