Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerető voltam, hogyan legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető voltam, hogyan legyek túl rajta?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 1 éve vagyok együtt a szerelmemmel, akinek emellett felesége és pici gyerekei is vannak. Nem bírtuk már tovább ezt a kettős helyzetet, ezért választás elé állítottam hogy vagy én vagy a felesége. Pár hónap gondolkozás után arra a megoldásra jutott,hogy max. azt tudja felajánlani hogy nem heti 1-2 alkalommal vagyunk és alszunk együtt, hanem mondjuk 3-4 nap. Én ezt így nem akarom folytatni, nagyon bánt a helyzet, ezért úgy néz ki hogy szakitottunk vegleg. Hogyan felejtsem el,hogyan eljem túl ezt a helyzetet?

Én 25/n ő 50/F.

2021. júl. 28. 08:21
 111/168 anonim ***** válasza:
88%
Szegény kérdező rendesen sajnálom amiért ilyen buta
2021. aug. 10. 18:35
 112/168 anonim ***** válasza:
91%

De figyi már.. Találkoztál a nővel? Ugyanis ha nem te magad mondtad el személyesen akkor semmi garanciád arra,hogy tudja. Valszeg ezzel is átver a kedves szeretőd, hogy megnyugtassa a butuska és könnyen kijátszható agyacskádat 🤣

Na ezért tart ott a világ ahol, mert az ilyen kis buta fruskák azt hiszik, hogy ez így oké és egyre több az ilyen kis elkényeztetett csitri. Erkölcsi nevelés szart se ért náluk ha egyáltalán volt olyan.

2021. aug. 10. 19:38
 113/168 A kérdező kommentje:
112: Ertem amit gondolsz. Volt szerencsém pár napja hallani a telefonbeszelgetesuket, innen vagyok benne biztos.
2021. aug. 10. 19:54
 114/168 anonim ***** válasza:
100%
Az nem jelent sokat girl I can't 😩
2021. aug. 10. 20:08
 115/168 anonim ***** válasza:
100%
Ki volt hangosítva a nő? Hallottad hogy valóban telefonál? Én is el tudok játszani neked bármilyen hívást. Az a legjobb csitítás ha feltűnően csinálod. Beszélhetett ott mással is. Szépen átver.. "Szorrika"
2021. aug. 10. 20:28
 116/168 anonim ***** válasza:
32%

Ha ragaszkodsz a pasihoz , akk maradj vele

De mellette ismerkedj is , es hatha talalsz egy normalis pasit aki nem potleknak tart az asszony/csalad mellett

2021. aug. 10. 21:13
 117/168 anonim ***** válasza:
89%
Ne! A kérdező inkább ne ismerkedjen normális pasikkal, nem érdemli meg őket. Ez a csajszi pont ezt a sz.r alakor érdemli. Ezzel a gondolkodással maradjanak csak együtt.
2021. aug. 10. 21:26
 118/168 A kérdező kommentje:
115: Igen, a kocsiban beszélt a novel, tehát azt hallottam amit a Nő mondott. Hat túl kedves azért Nem volt velem kapcsolatban, annyit kérdezett, hogy “Ja ma este is vele leszel?”..
2021. aug. 11. 06:02
 119/168 anonim ***** válasza:
62%
Ez egy olyan troll kérdés, hogy lesüt róla rögtön 🥱😃
2021. aug. 11. 11:59
 120/168 A kérdező kommentje:
119: Tavozz már kerlek innen. Otodjere írod ezt ide, nem vagyok kiváncsi a valaszodra
2021. aug. 11. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!