Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető voltam, hogyan legyek túl rajta?
Sziasztok. 1 éve vagyok együtt a szerelmemmel, akinek emellett felesége és pici gyerekei is vannak. Nem bírtuk már tovább ezt a kettős helyzetet, ezért választás elé állítottam hogy vagy én vagy a felesége. Pár hónap gondolkozás után arra a megoldásra jutott,hogy max. azt tudja felajánlani hogy nem heti 1-2 alkalommal vagyunk és alszunk együtt, hanem mondjuk 3-4 nap. Én ezt így nem akarom folytatni, nagyon bánt a helyzet, ezért úgy néz ki hogy szakitottunk vegleg. Hogyan felejtsem el,hogyan eljem túl ezt a helyzetet?
Én 25/n ő 50/F.
"Igen, én is így gondolom. Főleg hogy már most többször felmerül a válás gondolata, pedig még kicsik a gyerekek."
Nem. Nem merül fel többször is a válás gondolata szívem. Ezt csak neked adta elő a fickó. Nem lehetsz ennyire naív, hogy elhiszed, hogy egyszer is megfordult a fejében a válás 🤦♀️
"Szerintem elég lenne,ha hagyod és nem beszélsz vele!
Hátha találsz olyat, aki megbecsül."
Én nem akarok szemtelen lenni tényleg, de a kérdezőnek milyen értékrendje van? Egy családos emberrel jött össze, tudja, hogy kezelgeti otthon a feleségét is meg őt is, és ennek ellenére vele van. Milyen nő az olyan, aki olyan férfival van együtt, aki mással is szexel és erről tud is, és még választás elé állítja a férfit, majd a férfi hónapokon keresztül "gondolkodik", de addig kedves kérdező nagyon jól elvan egy olyan "kapcsolatban", ahol ő valakinek a használati tárgya.
A kérdező amúgy sem tipikusan az a fajta nő, akit becsülni lehet, miért kellene, hogy olyan jöjjön, aki megbecsüli? Mit kellene rajta becsülni? Mindezek mellett még buta is mert megeszi ezt a sok hülyeséget. Értékrend 0.
Ettől függetlenül persze a férfi egy féreg, és a kérdező is találhat normális férfit, de azért ne csináljunk már úgy, mintha a kérdező olyan nő lenne a jelenlegi helyzetben, akit meg kell becsülni.
Asszony korodban te is vissza kapod ezt az élettől
#karma
136: Milyen asszony koromban?
Most talán férfi vagyok?😆
Ha nem tufsz kilépni egy kapcsolatból nem is akarsz...
Ez nem igaz!
Én próbálok kilépni ebből a szeretői kihasználós lekezelő kapcsolatból, de ő legalább annyi minimumot nyújt hogy keres, hogy egyáltalán kevés de mégis valamennyi figyelmet fordít felém, amit más férfi nem tesz
Legalább az a 20+ számú férfi egyike se tette.
Dehogynem igaz. Most írtad le, hogy valójában nem is akarsz a kevés figyelem miatt, amit kapsz. A próbálod kevés lesz. Ezt akarni kell és megtenni minden kifogás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!