Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? 17 évig szerető voltam. Most jutottam el arra a pontra, hogy egy darabig nem vágyom a társaságára.
Figyelt kérdés
Nem akarom őt elveszíteni,de úgy érzem most egy kicsit sok.A mi kapcsolatunk,úgy működött,hogy ha volt nekem kapcsolatom nem kerestem,de ha senkim nem volt,mindenben számíthattam rá.2015. ápr. 7. 09:49
1/7 anonim válasza:
Hihetetlen, micsoda kötelék lehet két ember között! 17 év!
2/7 anonim válasza:
szerető voltál, az egyik a sok közül...
3/7 A kérdező kommentje:
A mi kapcsolatunk,úgy kezdődött mint egy normális kapcsolat.De nála nem alakult ki az az érzés annak idején mint nálam.Sok mindenen át mentünk.De mára fordult a kocka és ő szerelmes belém.Akár milyen hihetetlen én számára nem egy vagyok a sok közül!Nagyon sok mindent köszönhetek neki.
2015. ápr. 7. 10:16
4/7 anonim válasza:
Mivel szerető vagy, gondolom van felesége, akivel együtt él. Tehát minimum kettő közül csak egy vagy. Kialakult egy kötelék, egy ragaszkodás. De ha veled élne, téged csalna. Ne legyenek illúzióid.
5/7 anonim válasza:
Gondolhatjátok, hogy túl naiv vagyok, de szerintem azért 17 (basszus 17!) év igenis soknak számít... :O
6/7 A kérdező kommentje:
A jelenlegi társát a 17 év közben ismerte meg,de nem is ez volt a kérdés.Hanem az,hogy miért érzem,azt hogy már nem vágyom a társaságára.
2015. ápr. 7. 12:21
7/7 anonim válasza:
Mondjuk azért, mert a 17 év alatt más nőkkel is megismerkedett? Olyannal is, akit feleségül vett?
Vagy mert csak ráuntál, honnan tudjuk, mi zajlik a fejedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!