Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem ezt? 17 évig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt? 17 évig szerető voltam. Most jutottam el arra a pontra, hogy egy darabig nem vágyom a társaságára.

Figyelt kérdés
Nem akarom őt elveszíteni,de úgy érzem most egy kicsit sok.A mi kapcsolatunk,úgy működött,hogy ha volt nekem kapcsolatom nem kerestem,de ha senkim nem volt,mindenben számíthattam rá.
2015. ápr. 7. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, micsoda kötelék lehet két ember között! 17 év!
2015. ápr. 7. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
szerető voltál, az egyik a sok közül...
2015. ápr. 7. 10:02
 3/7 A kérdező kommentje:
A mi kapcsolatunk,úgy kezdődött mint egy normális kapcsolat.De nála nem alakult ki az az érzés annak idején mint nálam.Sok mindenen át mentünk.De mára fordult a kocka és ő szerelmes belém.Akár milyen hihetetlen én számára nem egy vagyok a sok közül!Nagyon sok mindent köszönhetek neki.
2015. ápr. 7. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel szerető vagy, gondolom van felesége, akivel együtt él. Tehát minimum kettő közül csak egy vagy. Kialakult egy kötelék, egy ragaszkodás. De ha veled élne, téged csalna. Ne legyenek illúzióid.
2015. ápr. 7. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Gondolhatjátok, hogy túl naiv vagyok, de szerintem azért 17 (basszus 17!) év igenis soknak számít... :O
2015. ápr. 7. 11:31
 6/7 A kérdező kommentje:
A jelenlegi társát a 17 év közben ismerte meg,de nem is ez volt a kérdés.Hanem az,hogy miért érzem,azt hogy már nem vágyom a társaságára.
2015. ápr. 7. 12:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk azért, mert a 17 év alatt más nőkkel is megismerkedett? Olyannal is, akit feleségül vett?

Vagy mert csak ráuntál, honnan tudjuk, mi zajlik a fejedben?

2015. ápr. 7. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!