Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van szüksége egy fiúnak egy szerető barátnő mellett más lányok társaságára?
Kérlek ne "fő a változatosság"és hasonló bunkó dumával gyertek,értelmes válaszokat várnék.
Felmerült bennem ez a kérdés,és én magamban nem találom a választ.
Barátom most épp pár lány haverral van kint a városban.Tudok róla,szóval nem titkolja meg ilyesmi,nem gondolok rosszra,de mégis fura érzésem van.
Nekem is vannak fiú barátaim de nem szoktam csak úgy kimenni velük,vagy beülni valahova...Ha valahol találkozunk vagy úgy adódik dumálunk de ennyi.
Mielőtt azt írnátok,hogy ne féltékenykedjek:nem mondok neki ezzel kapcsolatban semmit,csak felmerült ez a kérdés.
Mit gondoltok?
A férfiak (és az emberek) biológiájából adódik.
A nő az csak havonta egy petesejtet termel általában, a férfi viszont mondjuk másodpercenként 10 000 spermát. Egy nőnek nagyon meg kell fontolnia ezért, hogy kivel kerül kapcsolatba. A lányok ezért válogatósabbak a férfiak terén, mint a férfiak.
A férfiak pedig nagyon-nagyon sok nőt teherbe tudnak ejteni. Gondolj bele, egy nő csak 9 havonta (de inkább évente) 1 gyereket szülhet. Egy férfi meg ugyanennyi idő alatt több száz gyereknek is lehet az apja elméletileg.
A férfiaknak ezért nehéz ellenállni a más nők által nyújtott kísértésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!