Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van szüksége egy fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van szüksége egy fiúnak egy szerető barátnő mellett más lányok társaságára?

Figyelt kérdés

Kérlek ne "fő a változatosság"és hasonló bunkó dumával gyertek,értelmes válaszokat várnék.

Felmerült bennem ez a kérdés,és én magamban nem találom a választ.

Barátom most épp pár lány haverral van kint a városban.Tudok róla,szóval nem titkolja meg ilyesmi,nem gondolok rosszra,de mégis fura érzésem van.

Nekem is vannak fiú barátaim de nem szoktam csak úgy kimenni velük,vagy beülni valahova...Ha valahol találkozunk vagy úgy adódik dumálunk de ennyi.

Mielőtt azt írnátok,hogy ne féltékenykedjek:nem mondok neki ezzel kapcsolatban semmit,csak felmerült ez a kérdés.

Mit gondoltok?

2014. dec. 10. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól még hogy lányok nem kell rosszra gondolni. Nekem is vannak fiúbarátaim, kijárni mondjuk nem járok velük. Nem tudom kérdezted-e a barátodat, hogy mehetsz-e velük.
2014. dec. 10. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem nem nagyon van szükségem lány barátokra. Nem igazán kedvelem a stílusukat :D.
2014. dec. 10. 20:09
 3/7 A kérdező kommentje:
hát mondta,hogy menjek de nem tudok sajna.Amúgy én se kedvelem a társaságukat, tipikus locsifecsi műkörmös lányok,valahogy nem jövök ki velük.
2014. dec. 10. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:
amig elmondja meg hivott is téged addig nincs gond....akkor van gond ha nem mondja hol volt es kivel
2014. dec. 10. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:

A férfiak (és az emberek) biológiájából adódik.

A nő az csak havonta egy petesejtet termel általában, a férfi viszont mondjuk másodpercenként 10 000 spermát. Egy nőnek nagyon meg kell fontolnia ezért, hogy kivel kerül kapcsolatba. A lányok ezért válogatósabbak a férfiak terén, mint a férfiak.

A férfiak pedig nagyon-nagyon sok nőt teherbe tudnak ejteni. Gondolj bele, egy nő csak 9 havonta (de inkább évente) 1 gyereket szülhet. Egy férfi meg ugyanennyi idő alatt több száz gyereknek is lehet az apja elméletileg.

A férfiaknak ezért nehéz ellenállni a más nők által nyújtott kísértésnek.

2014. dec. 10. 20:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy nincs'gond'és nem csal meg...viszont arra gondolok hogy valami hiányzik neki amit tőlem nem kap meg? Vagy miért van szüksége más lányok társaságára akár egy héten többször is...? Miért nem fiúkkal van?:/
2014. dec. 10. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:
hat én se talizgatnek mas lanyokkal ha barátnőm van...pedig van lánybarátom
2014. dec. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!