Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha magamat hibáztatom, hogy nem tudtam a párom mellett lenni? Ha ott vagyok vele, akkor lehet, meg sem történt volna. Mit tegyek?
2,5 hónapig kint voltam külföldön, nem jó kedvemből. Ez idő alatt a barátnőm volt 'fickója' feljött, és kegyetlen megverte a páromat (a férfinek 4 autóbalesete volt, sérült az agya, idegrendszere, agresszív lett. Szinte, mint egy élő terminátor). Annyira, hogy egy csoda, hogy még él (4 törött borda, elcsúszott csigolyák, belsővérzés, koponyasérülés, ráadásul 4 napig kómában volt).
Ha nem lenne elég, teljesen véletlenül került a kezembe a barátnőm nagy stóc orvosi papírja, ambulánslapja. A legtetején egy nőgyógyászati ambulánslap volt, mely szerint megerőszakolták.
Amióta itthon vagyok, támogatom, segítem mindenben a párom, viszont magamat hibáztatom a kialakult helyzet miatt. Ha itthon lettem volna, akkor ez nem történhetett volna meg.
Mit tehetnék?
Már folyamatban van a bíróság, fel is jelentette a párom.
Ez most a harmadik lakás, ahol élünk... De majd a tárgyalás után eldől, hogy elköltözünk e egy másik városba, vagy maradunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!