Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrából szerető? Mi a véleményetek?
A helyzet a következő: Egy barátommal nemrég kicsit szorosabbra fűztük a barátságunkat. Egyikünknek se volt senkije. Most viszont ő megismerkedett egy lánnyal, akivel össze is jöttek, ennek ellenére velem is szeretné folytatni a kapcsolatot. Egyébként említette már nekem a lányt, de akkor még csak ismerkedtek. Mi erről a véleményetek? Ti folytatnátok, vagy lezárnátok, hogy akkor ennyi volt, marad a régi "hagyományos" barátság? ( a kapcsolatot teljesen nem tudom lezárni, mivel egyéb okokból elkerülhetetlen hogy lássam)
30N/25F (20L)
Ha őszintén belegondolsz, arra jutsz, nem jó neked, talonban, egy 2.szerep. Tehát itt a lehetőség, nagyon nagyvonalúan és nemesen lezárni:
"Elengedlek. Remélem boldog leszel"
( miért? mert akit valóban szeretünk, annak boldogságot kívánunk - még akkor is, ha ez a mi számunkra - látszólag- "haszontalan" Meg lehet érzeni, milyen boldogító érzés marad egy ilyen gesztus után. )
Hát ezek elég egyöntetű válaszok... :( Igen, amúgy én is inkább affelé hajlok hogy lezárom, hozzátéve, hogy ennél jobbnak, becsületesebbnek gondoltam, mit vétett az a szegény lány...
Csak gondoltam a megcsalás az nem az én bűnöm, hanem az övé, és ha nem velem, akkor gondolom mással teszi majd. És bevallom, kicsit beleszerettem, bár tény hogy ezek után nem szívesen lennék a barátnője, de erről nem is volt szó...
Ha jó mindkettőtöknek, akkor miért "zárnád le"? Csak, mert mások ezt várják tőled?
Barátkozzatok össze, minden, és folytassátok az életet hármasban. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!