Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt el kellene fogadnom?

Figyelt kérdés

4 éve kapcsolatban élek.

A párom munkahelyén van egy nő akivel napi szinten találkozik, plusz beszél. Régebben mesélt róla, hogy szakított a barátjával meg meg szokták beszélni a párkapcsolati problémáinkat.

Nem tulajdonítottam neki túl sok jelentőséget!

Egyik nap véletlen feldobta a lányt facebookon amin eléggé lenge öltözetben volt. És a barátom hűházta a képet. Pedig már számtalanszor mondtam neki, hogy az ilyenek rosszul esnek.

Szembesítettem és megkérdeztem, hogy ennyire jó nőnek tartja, hogy nem bírta ki, hogy ne hűházza? Erre az volt a válasz, hogy jó nő. De persze én jobb vagyok.

És abban a pillanatban mintha az egész 4 év egy nagy hazugság lett volna.

Ha rá nézek csak azon gondolkozom, hogy vajon megcsalt e....

Azt mondta nem mert engem szeret.

De megkértem, hogy törölje a reakciót de nem tette.

Mit tegyek egyszerűen ezt az egészet nem tudom elengedni?

2021. júl. 27. 19:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ha megcsalt volna vele akkor sunnyogna. Akkor véletlenül sem csinálna semmi olyat ami neked gyanús lehet.
2021. júl. 27. 20:18
 22/23 anonim ***** válasza:
28%
Elég hamar otthagynék egy ilyen sárkányt, aki minden apróságba beleköt.
2021. júl. 27. 20:45
 23/23 anonim ***** válasza:
64%

Ami történt, szerintem még nem mutat megcsalásra. Még a like sem. Viszont... a hangos tetszésnyilvánítás a Te jelenlétedben igencsak paraszt, tiszteletlen viselkedés. Őurasága mit szólna, ha te hasonló módon, fennhangon csorgatnád a nyálad valami hapsira a jelenlétében? Ne aggódj apukám, azért a te kukid is tetszik. Tombolna.

Ne hallgass azokra, akik itt azt írják, sárkány vagy. Teljesen OK ha azt érzed, amit. Ők nőként vagy elnyomják ezt magukban, csak hogy megfeleljenek otthon, el ne hagyják őket, inkább eltűrik. Vagy férfiként hasonló paraszt mód kezelik a társukat.

2021. júl. 28. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!