Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt el kellene fogadnom?

Figyelt kérdés

4 éve kapcsolatban élek.

A párom munkahelyén van egy nő akivel napi szinten találkozik, plusz beszél. Régebben mesélt róla, hogy szakított a barátjával meg meg szokták beszélni a párkapcsolati problémáinkat.

Nem tulajdonítottam neki túl sok jelentőséget!

Egyik nap véletlen feldobta a lányt facebookon amin eléggé lenge öltözetben volt. És a barátom hűházta a képet. Pedig már számtalanszor mondtam neki, hogy az ilyenek rosszul esnek.

Szembesítettem és megkérdeztem, hogy ennyire jó nőnek tartja, hogy nem bírta ki, hogy ne hűházza? Erre az volt a válasz, hogy jó nő. De persze én jobb vagyok.

És abban a pillanatban mintha az egész 4 év egy nagy hazugság lett volna.

Ha rá nézek csak azon gondolkozom, hogy vajon megcsalt e....

Azt mondta nem mert engem szeret.

De megkértem, hogy törölje a reakciót de nem tette.

Mit tegyek egyszerűen ezt az egészet nem tudom elengedni?

2021. júl. 27. 19:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
44%
Megnyilvánulási forma: pont olyan mint az ötvenedik elküldött like a halálosan unt cuki gyerek, mit ettem-egyéb posztokra. Amit benyom az ember hogy sértődés ne legyen.. Amúgy meg ha szépnek találja, annál kevésbé kellne hárpiázni egy like miatt. Mert azért az ilyen szintű rátelepedést, nyomasztást nem szokták díjazni a pasik.
2021. júl. 27. 19:54
 12/23 anonim ***** válasza:
41%
De ha el akarod marni a hapsidat, hajrá, folytasd csak hogy a semmin kötözködsz.. Ugyanúgy meg fog nézni más nőket is, maximum hazudozik majd.
2021. júl. 27. 19:55
 13/23 anonim ***** válasza:
70%

Én se foglalkoztam régen a fb lájkokkal kommentekkel...

Meglett a böjtje.

Olyan csak lajkolgatta a az anno exem képet + kommentel " hát így kilehet bírni ♥️) olyan képre ahol páromat egyedül fotóztam a közös nyaralásunkon

Hogy kiderült azzal csalt 4 hónapja... Ezt is csak úgy tudtam meg h piszok mód belenéztem a telefonjába, mert mindig dugdosta... De ő így simán összeköltözött volna velem nem banom h akkor megnéztem a telefont

2021. júl. 27. 19:56
 14/23 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ne hallgass az ilyen megkeseredett szerencsecsomagokra, mint a 12-es. Saját magáról állít épp ki bizonyítványt.

Normális párkapcsolat élő férfi pedig nem lájkolgat más csajokat, főleg, ha tudja, hogy a párját ez akárcsak zavarja. Ha meg sérti, akkor főleg nem, hisz' akkor ez nyílt provokáció.

2021. júl. 27. 19:58
 15/23 anonim ***** válasza:
78%

Ferfi vagyok, de szerintem nem oke ez hogy az orrod elott csorog a nyala masik csajra, de a kedvedert azt mondja hogy te szebb vagy... meg ha nem lennel ott legszivesebben minimum kicsapna a farkat a kepre, ha nem athivna egy jo kefelesre.

Nem ertem akik azt irjak hogy el kell fogadnod ezek milyen emberek igy parkapcsolatban? Mert nekik az teljesen turheto, hogy az orruk elott csorog a nyala a parjanak mas vele ellenkezo nemu ismerosokre, haverokra? Nekik lassan az is mindegy ha massal kefel a parjuk.

Na mindegy, ennyit ezekrol az idiotakrol, ok sem gondoljak komolyan, termeszetesen.

Erdemes lenne atgondolnod kerdezo a jovodet vele kapcsolatban.

2021. júl. 27. 19:59
 16/23 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is gáz. Miért lenne normális egy kapcsolatban az, hogy nincs valaki tekintettel a másik érzéseire?
2021. júl. 27. 20:03
 17/23 anonim ***** válasza:
65%
Hát, kérdező, én ezzel a pasassal tuti nem terveznek hosszú távra.. Sose tudnék bízni a páromban, ha ezt csinálná.
2021. júl. 27. 20:04
 18/23 anonim ***** válasza:
36%
Akkor fordítsuk meg egy kicsit a kérdést. Te mint nő, hogy éreznéd magad ha a pasid azt kukkolná, mit likeolsz a facebookon? Hogy éreznéd magad ha veszekedne veled hogy azonnal vond vissza amire reagáltál? Nagyon gyermeteg ennyire kémkedni a másik után... Attól hogy kapcsolatban él valaki, a másik nem a tulajdona, nem uralkodhat minden megnyilvánulásán. Öcsémnek is ilyen nője volt(és a volton van erőteljesen a hangsúly): egyszer kiverte a hisztit mert csajszis névnapi köszöntőt kapott az öcsém.. Egy hétig játszotta a hárpiát, hogy biztos olyan ku.rvák kellenének a tesómnak, velem meg azóta se áll szóba, mert biztos olyan "ri.bancot" akarok a tesóm mellé.. Ha a kisebbrendűségi komplexusa miatt nem őrjöng a csaj a semmin, azóta a sógornőm lenne. De így elbaszta.
2021. júl. 27. 20:05
 19/23 anonim ***** válasza:
43%
Amúgy szerinted a pasid miért nem törölte le a reakcióját? Szerintem egyszerűen azért mert nem akar mindenben meghajolni előtted.. Amúgy gondolom kérdező, neked rendben lenne ha a hapsid mondaná meg milyen ruhában léphetsz az utcára... Nehogy rád nézzenek mások. És ha nem engedelmeskedsz annak amit akar, akkor szemét vagy mert nem törődsz az érzéseivel.. (saját tapasztalat sajnos)
2021. júl. 27. 20:12
 20/23 anonim ***** válasza:
74%
Nekem már onnantól gyanús lenne, hogy napi szinten beszél egy kolléganőjével bizalmasan magánéleti és párkapcsolati dolgokról. Meg ki tudja még miről. Ez már szerintem határátlépés. Én nem tudnék bízni ilyen férfiben.
2021. júl. 27. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!