Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi történik? Véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik? Véleményetek érdekelne. Légyszi olvassátok el.

Figyelt kérdés

Tanár vagyok, a nyári szabadságomat töltöm. Csinálom az itthoni teendőket, takarítok, főzök, ebéddel/vacsival várom haza a páromat.

Kettő napja teljesen elutasít,nem beszél velem, aminek az az oka, hogy én szabadságon vagyok itthon, amíg ő dolgozik. A semmiből jött ez az egész, értetlenül állok ez előtt. Nem bántottam meg, nem veszekedtünk. Nem értem mi van. Nem keres, nem beszél velem.

Ezt minden nyáron eljátsza. Nem érti meg, hogy ez a szabadságom. De fizetést ugyanúgy kapok. Nem tudom mi tévő legyek. Nem a lábamat lógatom itthon, hanem kb. körbe ugrálom mikor haza jön munkából.

Nem értem, miért bánt, miért büntet..

(előzőleg is írtam ki kérdést, én voltam ha valaki felismerné a sztorit)

Köszönöm a válaszokat!

2021. júl. 27. 09:20
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azért gondolta, mert az ilyen embereknek mindig kell egy olyan személy akivel eljátszhatja a kicsinyes játékait, kínozhatja őket, és mivel láthatólag te ebben partner is vagy, könnyebb neki veled, mint egy új ,,áldozatot" becserkésznie
2021. júl. 28. 10:35
 52/55 A kérdező kommentje:
Ebben van ráció.
2021. júl. 28. 13:21
 53/55 A kérdező kommentje:

Igazatok volt, keresett, hogy ő gondolkodott és mégsem akar szakítani :D

De nem válaszolok rá, és nem is akarok se most se később. Menjen a fenébe!

2021. aug. 2. 17:54
 54/55 anonim ***** válasza:
100%
53. Ügyes vagy, további kitartást, bolond, önző ember!
2021. aug. 2. 18:20
 55/55 anonim ***** válasza:
gratulaa
2021. aug. 2. 19:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!