Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írt rám? Az exem írta. Kérlek olvassátok el, és véleményezzétek (Hosszú de nagyon FONTOS)
Szakítottunk ő akkor a korkülönbségre fogta,majd kb 2 hónapja közölte h folyamatosan csalt az exével és valszeg azóta is vele van.de ma rám írt,és nem tudom,h ezzel mi volt a célja mert nagyon rondán elküldtem amikor ezt közölte velem,és h soha nem akarok róla hallani és ma rámírt de fő részeket bemásoltam ide (az elején főleg arról érdeklődőtt,hogy vagyok,hogy megy a suli,mit tervezek a jövöben):
" A":a pasi "B":én
A:pasid van,sikerült valakivel megismerkedni?
B: aham,nem lehet okom panaszra.:)
A: hm...?mesélj
B: mégis mit meséljek..??
A: hol tartasz pasi ügyben stb.csak amit akarsz..nem faggatlak...
B: probálkozhatnak abból nincs gond,de választani ugyis én választok..ha tetszik,ha nem..
A: ez tiszta sor..és választottál már?mármint van valakid?érted? :)
B: igen :)
A: nyugodtan beszélgethetünk erröl..ha neked nem kellemtlen.érdekel,h mi van Veled!!ennyi..
B: okés,bár azóta túl sok említésre méltó esemény nem történt..
A: azt is elárulom,h egyre jobb volt veled minden...;) még 1 év..kicsit jobban kinyiltál volna...
B: csodás..
A: igen,ezt azért irtam,mert sok minden fontos 1 kapcsolatban. bizalom,tisztelet,közös programok... de a szex is!!és mivel neked nem volt az utóbbiban annyi tapasztalatod.. ez idö... persze Te is kellesz hozzá...
B:ez így van
A:és a végén éreztem,h benned van...szóval jó volt veled... csak Te nehezebben nyilsz meg,adod oda magad testi és lelki téren is... de ezzel nincs semmi baj!!
B: ez így van..de nekem ez így jó...vki vagy elfogadja vagy sem..itt csak erről van szó...nyílván ha vkiben jobban megbízom ott előbb ki is nyílok...de az nem megy csak ugy magától..
A: pontosan. mikor jössz legközelebb pestre?
B: még nem tom..attól függ ádám mikor jön le..
A: ez miért töle függ? újra együtt vagytok? :)
B: ezt nem mondanám...
A: hanem?? csak szex... :P
B: ezt hagyjuk..
A: naa... nyugodtan... velem tudod,h tudsz mindenröl beszélgetni... én nem pletykálok senkinek.. és talán még tudok segiteni is...
B: mindenkivel tok mindenről beszélgetni...mégis mibe tudnál segíteni pont te????!! ne nevettess..
A: mindenkinek,mindenröl???? érdekes. beszélgetünk...és sztem van annyi tapasztalatom,h tudok bizonyos dolgokban tanácsot adni..
B: ő tud rólam mindent...tudja h kell velem bánni...
A: de ha nem igy érzed,akkor biztos úgy van...
B: neki is van hisz nem egy kis kamasz...mindjárt 30 éves
A: ja.. nem tudtam.. eddig nem ilyen véleménnyel voltál róla.. na mind1 megyek tényleg. vigyázz magadra!!pussz
hogy nektek mi jön át ebből?hogy mégis miért hozhatta fel ezeket a témákat?és mire akarhatott ezzel kilyukadni..?
és felhoztam neki a volt pasimat,hátha vmi érzést kitudok belőle váltani,de én ugy vettem észre,h csak faggat..
én is ezen lepődtem meg,h ok az elején kérdezte h hogy megy a suli de utána folyamat csak a pasikra lyukadt ki meg a szexre...és nem értem miért vagy azt akarja,h magamat okoljam h nem voltam neki elég az ágyban...
és szerintem főleg az elválásunk után,ha vkit nem érdekel a másik akkor nem írok rá,nem faggatom(miután közölte h az exével van ujra,lenyomorékoztam,mondtam neki h tagadjon le,és h remélem az élettől visszakapja amit velem tett...erre mondtam h ne irogassak neki ilyeneket és felejtsem el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!