Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik? Véleményetek érdekelne. Légyszi olvassátok el.
Tanár vagyok, a nyári szabadságomat töltöm. Csinálom az itthoni teendőket, takarítok, főzök, ebéddel/vacsival várom haza a páromat.
Kettő napja teljesen elutasít,nem beszél velem, aminek az az oka, hogy én szabadságon vagyok itthon, amíg ő dolgozik. A semmiből jött ez az egész, értetlenül állok ez előtt. Nem bántottam meg, nem veszekedtünk. Nem értem mi van. Nem keres, nem beszél velem.
Ezt minden nyáron eljátsza. Nem érti meg, hogy ez a szabadságom. De fizetést ugyanúgy kapok. Nem tudom mi tévő legyek. Nem a lábamat lógatom itthon, hanem kb. körbe ugrálom mikor haza jön munkából.
Nem értem, miért bánt, miért büntet..
(előzőleg is írtam ki kérdést, én voltam ha valaki felismerné a sztorit)
Köszönöm a válaszokat!
Mondjuk tenyleg sokat dolgozik.Reggeltol estig.
De ez felhatalmazza erre?
Ezert mar szet alazhat,beallithat egy lusta dognek? Buntethet, haragudhat ram?
Az előző kérdésedben megkaptad a válaszokat, llépj le egy ekkora fsztól továbbra is.
Inkább trollnak érezlek, mint sem tanácsot kérő embernek.
Ennyi hülye senki nem lehet.
Valoban megkaptad a valaszt az elso kerdesednel.
Ameddig mész utana es probalod kiengesztelni a semmiert addig ez nem fog valtozni. Nincs joga megszabni, hogy mikor mennyit es mit dolgozzal. Plane hogy egyutt sem eltek, ha jol emlekszem.
Nagyon elesen ki kell jelolnod a hataraidat vele szemben, kulonben az eletedet minden teruleten iranyitani akar majd teged.
Felnott ember vagy, nincs szukseged ra hogy megmondja mit hogyan csinalj az eletedben. Majd ha te ugy erzed es szeretned akkor elmesz nyaron is dolgozni a FIZETETT szabadsagod alatt de ezt nem ő fogja eldonteni es megszabni szamodra.
Ha ez neki nem tetszik hogy te mit es hogyan dolgozol szive joga, de akkor nincs keresnivalotok egymas mellett a tovabbiakban. Valahogy igy kellene ezt kozolnod veled. Higgadt hangnemben viszont hatarozottan!!
A valaszatol tennem fuggove a tovabbiakat.
De sajat velemeny en elhagynam. Attol mert valakik parkapcsolatban vannak egymassal még nem iranyithatja senki a masik eletet az ő elvarasai szerint.
Neki is adott a lehetőség, hogy szakmát váltson, akkor ő is otthon lehet, de akkor le kell mondania a jó fizetésről.Én ezt így közölném vele, mivel nem vagyok szívbajos.
Egyébként ő nem a párod, hanem a "főnököd" szerepébe bújt, mert ilyen a személyisége. Rajtad áll, hogy mit és meddig tűrsz el neki. Én már semeddig sem. És csodára ne számíts tőle, az nem lesz.
Meglepodne,elkuldene a fenebe, egyik fulen be-masikon ki effektus?
Ezeket az opciokat latom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!