Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik? Véleményetek érdekelne. Légyszi olvassátok el.
Tanár vagyok, a nyári szabadságomat töltöm. Csinálom az itthoni teendőket, takarítok, főzök, ebéddel/vacsival várom haza a páromat.
Kettő napja teljesen elutasít,nem beszél velem, aminek az az oka, hogy én szabadságon vagyok itthon, amíg ő dolgozik. A semmiből jött ez az egész, értetlenül állok ez előtt. Nem bántottam meg, nem veszekedtünk. Nem értem mi van. Nem keres, nem beszél velem.
Ezt minden nyáron eljátsza. Nem érti meg, hogy ez a szabadságom. De fizetést ugyanúgy kapok. Nem tudom mi tévő legyek. Nem a lábamat lógatom itthon, hanem kb. körbe ugrálom mikor haza jön munkából.
Nem értem, miért bánt, miért büntet..
(előzőleg is írtam ki kérdést, én voltam ha valaki felismerné a sztorit)
Köszönöm a válaszokat!
Halaisten, orulj neki hogy szakitott!
Tudom, neked most rossz de hidd el, ezzel csak jol jartal.
Bar egyebkent en nem vagyok ebben a szakitasban olyan biztos. Par nap es keresni fog majd.
#41. akik kulon elnek,nem szakithatnak? Tavaly koltoztunk kulon.
#42. Az indok az maradt az, hogy o halalra dolgozza magat amig en itthon vagyok szabadsagon :)
42. vagyok
Edes jo isten ezt a p*ncit… elvileg o lenne a “ferfi” kinek kene tobbet dolgoznia ha nem neki, talan neked nokent?! 🤦♀️ Ha ez miatt a 2 honap miatt ekkora hiszteriat csinal, mi lenne akkor ha szuletne gyereketek es te 3 evig otthon lennel? Akkor is hallgathatnad hogy nem csinalsz semmit egesz nap..
Nagyon nem lepodtem meg, mert minden nagyobb vitanal ezt bevagja. Esz ervekkel probaltam megertetni vele, hogy mi miert van, de csak mondta es mondta a magaet. Majd felallt es ott hagyott, leult jatszani:)) En pedig hozzavagtam a bejarati ajto kulcsat, amit nekem adott,majd eljottem.
Alaptalan dolgokat allitott a szemelyisegemre nezve. Sertegetett. Hiaba is vedtem magam, neki az csak magyarazkodas volt. Mindig ez van. Mond rolam egy teljesen irrealis dolgot, en vedem magam, mert miert maradjak csendben es fogadjam el ha nem ugy van?
Illetve hozzatette, hogy engem egy kutya is tudna helyettesiteni :)
Akkor mar csak annyit kerdeznek, hogy miert is vagy/voltal egyutt ezzel az emberrel?
Oszinten remelem, hogy tobbet szoba se allsz vele es még veletlenul sem fogsz menni utana ahogy eddig tetted.
A te erdekedben. Lesz olyan aki megbecsul, es szeretni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!