Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik? Véleményetek érdekelne. Légyszi olvassátok el.
Tanár vagyok, a nyári szabadságomat töltöm. Csinálom az itthoni teendőket, takarítok, főzök, ebéddel/vacsival várom haza a páromat.
Kettő napja teljesen elutasít,nem beszél velem, aminek az az oka, hogy én szabadságon vagyok itthon, amíg ő dolgozik. A semmiből jött ez az egész, értetlenül állok ez előtt. Nem bántottam meg, nem veszekedtünk. Nem értem mi van. Nem keres, nem beszél velem.
Ezt minden nyáron eljátsza. Nem érti meg, hogy ez a szabadságom. De fizetést ugyanúgy kapok. Nem tudom mi tévő legyek. Nem a lábamat lógatom itthon, hanem kb. körbe ugrálom mikor haza jön munkából.
Nem értem, miért bánt, miért büntet..
(előzőleg is írtam ki kérdést, én voltam ha valaki felismerné a sztorit)
Köszönöm a válaszokat!
Most azt írta, hogy állandóan az van amit én akarok. Mindig ezt mondja. Aztan kerek peldat, es nem tud felhozni.
Nem erzem igy, hogy igy lenne.
Ezt rosszul latod, sajat magamat tartom el. Kulon alberletben elek:)
Koszi:)
Szomszedok vagyunk,volt kulcsom hozza,es ugy.
De most szakitott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!