Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi történik? Véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik? Véleményetek érdekelne. Légyszi olvassátok el.

Figyelt kérdés

Tanár vagyok, a nyári szabadságomat töltöm. Csinálom az itthoni teendőket, takarítok, főzök, ebéddel/vacsival várom haza a páromat.

Kettő napja teljesen elutasít,nem beszél velem, aminek az az oka, hogy én szabadságon vagyok itthon, amíg ő dolgozik. A semmiből jött ez az egész, értetlenül állok ez előtt. Nem bántottam meg, nem veszekedtünk. Nem értem mi van. Nem keres, nem beszél velem.

Ezt minden nyáron eljátsza. Nem érti meg, hogy ez a szabadságom. De fizetést ugyanúgy kapok. Nem tudom mi tévő legyek. Nem a lábamat lógatom itthon, hanem kb. körbe ugrálom mikor haza jön munkából.

Nem értem, miért bánt, miért büntet..

(előzőleg is írtam ki kérdést, én voltam ha valaki felismerné a sztorit)

Köszönöm a válaszokat!

2021. júl. 27. 09:20
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Van hova menni igen.
2021. júl. 27. 13:54
 32/55 A kérdező kommentje:

Most azt írta, hogy állandóan az van amit én akarok. Mindig ezt mondja. Aztan kerek peldat, es nem tud felhozni.

Nem erzem igy, hogy igy lenne.

2021. júl. 27. 14:35
 33/55 A kérdező kommentje:
Ezert kerem a peldakat, hogy tudjam mar mire gondol, mikor volt esetleg ugy.
2021. júl. 27. 14:36
 34/55 anonim ***** válasza:
83%
Vannak olyanok, akik kenyszert ereznek a lelki terrorizalasra. Erre te hiaba keresel magyaraztot, nem fogsz talalni.
2021. júl. 27. 14:40
 35/55 A kérdező kommentje:
Szoval ezt nevezik lelkiterrornak..
2021. júl. 27. 14:44
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azert nem szakitasz, mert a penze jol jon. Akkor viseld!
2021. júl. 27. 17:02
 37/55 A kérdező kommentje:

Ezt rosszul latod, sajat magamat tartom el. Kulon alberletben elek:)

Koszi:)

2021. júl. 27. 17:28
 38/55 anonim ***** válasza:
Ha külön élsz, mivel várod haza?
2021. júl. 27. 19:46
 39/55 A kérdező kommentje:

Szomszedok vagyunk,volt kulcsom hozza,es ugy.

De most szakitott

2021. júl. 27. 20:12
 40/55 anonim ***** válasza:
Szakított? Miért?
2021. júl. 27. 21:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!