Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi történik? Véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik? Véleményetek érdekelne. Légyszi olvassátok el.

Figyelt kérdés

Tanár vagyok, a nyári szabadságomat töltöm. Csinálom az itthoni teendőket, takarítok, főzök, ebéddel/vacsival várom haza a páromat.

Kettő napja teljesen elutasít,nem beszél velem, aminek az az oka, hogy én szabadságon vagyok itthon, amíg ő dolgozik. A semmiből jött ez az egész, értetlenül állok ez előtt. Nem bántottam meg, nem veszekedtünk. Nem értem mi van. Nem keres, nem beszél velem.

Ezt minden nyáron eljátsza. Nem érti meg, hogy ez a szabadságom. De fizetést ugyanúgy kapok. Nem tudom mi tévő legyek. Nem a lábamat lógatom itthon, hanem kb. körbe ugrálom mikor haza jön munkából.

Nem értem, miért bánt, miért büntet..

(előzőleg is írtam ki kérdést, én voltam ha valaki felismerné a sztorit)

Köszönöm a válaszokat!

2021. júl. 27. 09:20
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%

Akkor pont ideje kiállni magadért.

A szakítással fenyegetőzés meg pontosan tükrözi, hogy mennyire vagy fontos neki. Ennyire nem szabad elvakultnak lenni. Ez az ember soha nem szeretett téged, csak saját magát. Azt is megkérdőjelezem, hogy egyáltalán önmagán kívül képes-e bárkit is szeretni, tisztelni a környezetében. Végtelenül egoista, önző típus. Csak kezd el picit kívülállóként figyelni a viselkedését, mozdulatait, gesztusait mások felé is. Megfogsz lepődni, hogy mennyi mindent nem vettél még észre nála. És igen, a nyájaskodást is. Az ilyennek profinak tűnnek abban is,de avatott szemek bizony mögé látnak.

És jobban járnál, ha valóban szakítana veled, ha már te nem vagy képes rá. Egy idő múlva rájönnél, hogy micsoda zsaroló fazontól szabadultál meg.

2021. júl. 27. 11:59
 22/55 A kérdező kommentje:

Senki nem gondolja róla, hogy milyen. Csak kapcsolaton belül, velem viselkedik így. Másokkal kedves, stb. Bár ahol most lakunk 4 éve, itt nincsenek barátai, kollégáival sem barátkozik. Nekem vannak. Múltkor csodálkozott rajta, hogy hogy vagyok jóban a kolléganőimmel, összejárás, dumálgatás szintjén is,mert hogy ő egy kollégájával sem akarna így.

Szóval az otthoni barátai sem ismerik ezt az arcát, úgy ahogy a szülei sem.

2021. júl. 27. 12:06
 23/55 anonim ***** válasza:
100%

Mert otthon is, és a barátai előtt is alakít. Ezért írtam, hogy a nyájaskodásban is profi lehet. Ahogyan veled viselkedik, az a valódi személyisége. Szarba sem néz téged, ezért mutatja ki előtted, hogy milyen a valódi jelleme. Nem akarlak elkeseríteni, de szàmára nem lennél nagy veszteség, ha szakítana veled. Csak azért vagytok még együtt, mert pincsiként loholsz utána. Ő meg élvezi, de egyszer erre is ráun. A barátok, család előtt meg muszáj megjátszania magát, mert azok valószínűleg nagyobb fontossággal bírnak az életében, mint a veled való kapcsolata.

Nem vagy irigylésre méltó helyzetben. Én lépnék le, de még ma.

2021. júl. 27. 12:32
 24/55 anonim ***** válasza:
100%

Valamikor én is ilyen hülye voltam, hogy sok mindent elviseltem, csak ne hagyjanak ott.

Vénülő fejjel viszont rájöttem, hogy egy fsz sem ér ennyit, hogy lábtörlő legyek. Inkább az egyedüllét. Az tisztább, őszintébb, nyugodtabb élethelyzet.

Lesz még pár pofont neked, ha ebben benne maradsz, és nem tanulsz a hibáidból. Sajnállak, mert kva nehéz lesz ebből kitörni, ha még sokáig nem szeded össze magad. Az biztos, hogy nem a megfelelő emberrel élsz jelenleg. És arra sincs garancia, hogy valaha lesz megfelelő. Nekem nem lett, de évek óta nem bánom már. A megalázástól minden jobb. Egyszer te is rájössz erre, csak használd azt amit kaptál ingyen, az eszedet.

2021. júl. 27. 12:59
 25/55 A kérdező kommentje:
Engem igazából csak az érdekelne, hogy miért vannak ilyen emberek?:)
2021. júl. 27. 13:02
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
Hat o fixen kattos mentalisan. Ez az erzelmi manipulalas meg szakitassal fenyegetozes ultra gaz.
2021. júl. 27. 13:20
 27/55 anonim ***** válasza:
100%
Mert a magadfajta emberek támogatják őket ebben a viselkedésben. Ha mindenki teljesen elfordulna tőlük, akkor lehet képesek lennének elgondolkodni azon, hogy hogyan is viselkednek. De ez csak álom marad.
2021. júl. 27. 13:23
 28/55 AliceGamer ***** válasza:

#25 Kérdező

Jó kérdés, az ilyesmit kutatják is, de egy ilyen helyzetben én nem gondolkodnék azon, hogy miért vannak ilyen emberek, hanem fognám a sátorfám és heló viszont NEM látásra.

Ahogy a többiek is leírták egyre jobban bújik ki a személyisége (nárcisztikusság?) és csak rajtad vezeti le. Nyilván van annak is oka a hogy a kollégáival miért nem barátkozik stb. Ne gondolkodj ezeken felesleges, állj ki magadért és igen is mond el neki, hogy nem vagy a cselédje se a kutyája. Majd azzonnal lépj le. De légy nagyon óvatos, az ilyenek kelnek ki annyira magukból, hogy kitudja mire képesek.. Sok sikert!

2021. júl. 27. 13:30
 29/55 A kérdező kommentje:
Adjak idot neki, vagy mar ma hajtsam vegre a mindent megmondast?
2021. júl. 27. 13:43
 30/55 AliceGamer ***** válasza:

Te hogy érzed? Van hova menned, ha már ma elmondanád neki?

Én összeszedném minden bátorságom és leülve ELmondanám ( MEGbeszélni valószínű nem, mivel írtad legutóbb is csak ült némán)

2021. júl. 27. 13:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!