Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a barátnőtökkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a barátnőtökkel, ha jobban szeretné az állatait, mint titeket?

Figyelt kérdés

Amikor beköltöztem hozzá, már akkor megmondtam neki, hogy az állatoknak nincs helye a házban. Azt válaszolta, hogy ezen ő nem akar változtatni.

A macska még nem annyira zavarna, de kutya mit keres a házban?????

2021. júl. 20. 20:31
 81/96 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, amikor odaköltöztem, már voltak állatai."

Kérdező! A kérdésem NEM EZ VOLT. Nem arra válaszoltál. A kérdésem az volt, hogy tisztában voltál-e azzal a beköltözés előtt, hogy ő hogyan él a házban az állatokkal, tehát azzal, hogy olyan helyzet van ott, amit te majd kifogásolni fogsz.

Nagyra értékelném, ha ezúttal nem bújnál ki a tényleges válaszadás alól.

2021. júl. 21. 19:51
 82/96 anonim ***** válasza:
100%

persze, hogy tudta, de odament és egyből osztotta az észt, ugye? "Amikor beköltöztem hozzá, már akkor megmondtam neki..."

nagyon láthat benned valamit szegény barátnőd, de hát csak felnyílik majd a szeme.

2021. júl. 21. 19:54
 83/96 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy vannak állatai, tudtam, hogy a házban tartja őket. Mindenről tudtam. Miért fontos ez? Ettől még jó dologgá válik? Ettől még nem akarhatom, hogy tisztaságban éljünk? Barátnőmnek is jobb lenne, ha ebből a hülyeségből kigyógyítanám...

79-es válaszomra én sem kaptam normális választ. Szóval attól, hogy koszt hordok be a cipőmön, engedni kell, hogy minden mocsokforrás bejuthasson?

2021. júl. 21. 19:55
 84/96 anonim ***** válasza:
100%
és miből gondoltad, hogy ha te beteszed oda a lábad, akkor majd nem így lesz? Igen, a barátnődnek jó dolog, hogy a szeretett állatai ott vannak a közelében (tudod kedves kérdező vannak lelki világgal rendelkező emberek, akik képesek az állatokat is szeretni). Ha tisztaságot akarsz, akkor lehet sűrűbben, alaposabban takarítani. Mi a hülyeség? Hogy úgy él a SAJÁT házában, ahogy szeretne?
2021. júl. 21. 20:13
 85/96 A kérdező kommentje:

Akadjatok már le erről, hogy a saját háza. Ez nem egy jogi vita. Arról van szó, hogy van-e értelme annak, hogy az állatok bejárjanak a házba. Amennyiben ez káros, akkor jobb neki is, ha ez nem történik meg.

De tökmindegy, mert hamarosan úgy is elválnak az útjaink, ha már ez naponta vitatéma nálunk...

2021. júl. 21. 20:17
 86/96 anonim ***** válasza:
89%
85# nagyon helyes, legalább talál egy normális társat!!!
2021. júl. 21. 20:19
 87/96 anonim ***** válasza:
87%
Igen, van értelme, az, hogy ő ettől érzi jól magát. Szerintem ami káros a barátnődre nézve, az inkább te vagy, nem a kutya macska.
2021. júl. 21. 20:19
 88/96 anonim ***** válasza:
100%

Ez pont olyan alapvető életviteli, filozófiai kérdés, mint a hány gyereket akarsz, vallásos vagy-e. Egyik sem olyan dolog, hogy valaki jön és majd jól megváltoztatja a másik gondolkodását ezzel kapcsolatban.

Tehát: jobb nektek külön. Alapvetően görény dolog volt úgy folytatni ezt a párkapcsolatot, hogy pontosan tudtad, hogy neked a benti állat nem fér bele és görény dolog ráerőltetni az akaratodat.

Keress egy olyan csajt, akivel egyezik az értékrended!

2021. júl. 21. 20:57
 89/96 anonim ***** válasza:
100%
De pont hogy nem káros.
2021. júl. 21. 22:09
 90/96 anonim ***** válasza:
57%
Szia kérdező. Maximálisan igazad van, az állat szerintem se való a házba. Sőt, én olyan vagyok- nem vagyok rá büszke- hogy még az udvarban se örülök az állatnak, mert tönkre teszi a virágaimat. Viszont 20 éve összejöttem egy férfivel, aki azt mondta, hogy van kutya és neki mindig lesz is, lakásba nem léphet be, de a teljes udvar az övé. És miután én költöztem az ő házába, ésszerű kompromisszumot kötöttünk: a rendezett bokros, virágos részt lekerítettük( udvar kb 1/5 része) itt nincs kutya, de vagyok én meg a növények, a maradék 4/5 rész a kutyáké. Ez egy kompromisszumos döntés, és egyikünk se akarja megerőszakolni a másikat, veled ellentétben. Te ugyanis egy erőszakos tuskó vagy. Meg vagy győződve valamiről(amiben szerintem is igazad van: állat nem való a házba) de hol van az megírva, hogy a barátnőd ezt a meggyőződést el kell hogy fogadja? És ha nem fogadja el,és Te sem engedsz, akkor egy megoldás van: odébb állsz. Ez eddig sima ügy, de marhára nem kellene önkéntes 'térítési akcióba' kezdened azért, mert Te utálod a házban az állatokat. Én biztosan segítenék neked csomagolni, és nem az állatok helye miatt, hanem az erőszakos , 'majd én megmondom a tutit' mentalitásod miatt.
2021. júl. 22. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!